Riot Games'in Logosu Yenilendi! - Haberler - indir.com

Riot Games'in Logosu Yenilendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Los Angeles - Kaliforniya merkezli oyun yapım ve dağıtım şirketi olarak hizmetine devam eden Riot Games, kendi bünyesinde yaptığı bir yenilik ile karşımıza çıkıyor. Bugüne kadar geliştirdiği tüm oyunlar ile adından söz ettirmeyi başaran ve yenilikçi yapısı ile bilinen Riot Games oyuncu kitlesini artıracak yenilikler ile gündemde yerini almaya hazırlanıyor. League of Legends oyunu ile oldukça geniş kitlelere ulaşan ve popülerlik elde eden Riot Games stüdyosu logosunu yeniledi. Yeni logo, oyuncu komitesinin pek de hoşuna gitmiş gibi gözükmüyor. Yenilikçi yapısı sayesinde tasarladığı bir çok oyun ile oyuncuların kalbini fethetmeyi başaran Riot Games logo değişikliği ile oyuncu komitesini üzmüş gibi gözüküyor. 

Riot Games'in Yeni Oyunu Mechs vs MinionsRiot Games'in Yeni Oyunu Mechs vs Minions

Riot Games stüdyosu, 2016 yılında kurulduğunda kendine biraz daha grafitiye benzeyen hareketli bir logo ile hizmetlerine benzemişti. Söz konusu mevcut logo 13 yıl boyunca şirkete eşlik etmiş olup şirket, bugün itibariyle yenileme kararı almıştır. Şirket logosu üzerinde değişiklik yaptığını resmi Twitter hesabından duyurdu. Bu işlemi ise Twitter hesabının profil resmini belirledikleri yeni logo ile değiştirdi. Bu şekilde şirketin logosunu 13 yıl sonra değiştirdiklerinin bilgisini verdi. Yapılan bu değişiklikler sebebiyle Riot Games şirketi tarafından konu ile ilgili açıklamalar geldi. Yapılan açıklamalar içerisinde, gelişen teknolojik sistemler nedeniyle eski şirket logosunun artık amacına hizmet etmedikleri bilgisi yer alıyor. Hazırlanan yeni logo, Riot kurucularından Marc Merrill, Brandon Beck ve CEO Nicolo Laurent tarafından tasarlandı. 

Şirket 13 yıl sonra farklı bir logo ile çalışmalarına devam edecek olsa da oyuncu komitesi bu yenilikten pek de hoşnut kalmadı. Yeni logo, kırmızı beyaz renklerinde ve daha da minimalist bir logo şeklinde tasarlanırken, eski logoda kullanılan, siyah üzerine kırmızı renkli ve League of Legends’den daha eskiye dayanan logonun yerini alacak. Serinin hayranları yapılan bu yeni logo değişikliğinden beklendiği kadar memnun kalınmadı. Söz konusu durumu açıklayan özel cümleler ise; "Kesinlikle nefret ettim, çok çirkin ve bu yüzden çok üzgünüm. Muhtemelen haftaya unuturum.” şeklinde bir kullanıcı tarafından geldi. Yorumların geneline baktığımızda ise yeni logonun sıradan olduğu ve eskisi kadar havalı olmadığı yönünde. 

 


Riot Games, uzun bir aradan sonra yeni oyununu çıkarıyorRiot Games, uzun bir aradan sonra yeni oyununu çıkarıyor

PAYLAŞ