Riot Games, Valorant oyuncularına ödül dağıtacak platformunu duyurdu - Haberler - indir.com

Riot Games, Valorant oyuncularına ödül dağıtacak platformunu duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-12 13:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Espor alanın iddialı markalarından birisi olan Riot Games,  piyasaya son olarak sunduğu Valorant için yenilikler sundu.

5’e 5 olarak nişancılık türündeki oyunu Valorant ile sektörde yüksek oyuncu sayısına ulaşmayı başaran Riot Games, bu konuda geliştirmelerini sürdürüyor. Yeni açılan platform ile birlikte oyundaki heyecanın devam etmesini sağlayan oyun devi, yeni platform için Atış Serbest adını tercih etti. 2021 yılı boyunca devam edecek olan yeni platform sayesinde oyuncular pek çok etkinliğe katılarak ödül havuzundan yararlanma fırsatı elde edebilecek. Yeni platformuyla oyunculardan tam not almayı şimdiden başaran Riot Games, ödül konusunda da oldukça cömert davrandı.

Valorant'da sesli konuşmaların kaydı yapılabilecekValorant'da sesli konuşmaların kaydı yapılabilecek

Valorant Atış Serbest oyuna neler getiriyor?

Riot Games tarafından hazırlanan yeni versiyonda, oyuncular 11 Mayıs tarihi itibariyle etkinliklere katılabilecek. Her ay yeni yarışmaların başlayacağı etkinlikte, böylece her ay oyuncular yeniden farklı şartlar dahilinde yarışacak. Yarışmalar resmi internet sitesi üzerinden duyurulabileceği gibi oyun içerisindeki çeşitli bölgelerde ve yerlerde de yeni yarışmalar ve görevler çıkabilecek.

Valorant  için geliştirilen yeni özellik hakkında yapılan tanıtım ise şöyle;

Yetenekler ön planda olacak

Yeni etkinlikte, kullanıcıların yetenekleri daha fazla ön planda tutulacak. Buna göre siteye giriş yaptıktan sonra mevcut yarışmalardan uygun bulunanları seçebilecek oyuncular, sonrasında oyunda bu etkinliği yerine getirecek ve gönderi paylaşımı yapacaklar. Gönderiler üzerinden resmi sitede yapılacak oylamalar ile birlikte yarışmanın kazanını belirlenecek.

Yeni 6 yarışma başladı

Lansmana özel olarak 11 Mayıs tarihi itibariyle platformda 6 farklı yarışma başladı. Valorant odaklı bu yarışmalarda, oyuncular 3 Haziran’a kadar bu yarışmalara katılabilecek. Yarışmalarda jüri de olacak. Kendinemüzisyen, wtcN, Unlost, Legoo, cNed ve Eylül’den oluşan jüri, paylaşımları değerlendirecek. Yarışmalarda her yarış için ilk 3’e giren oyuncu ödül alacak. Ödüller ise Valorant Puanı olacak. Birinci olan kişi 20 bin, ikinci olan kişi 15 bin ve üçüncü olan kişi 10 bin Valorant Puanı alacak. Oyun için çok yüksek olan bu ödüller, yarışmacıların oyunlarda avantaj elde etmesini sağlayacak. Yarışmalara katılmak isteyen oyuncuların yarışma şartlarına da dikkat etmesi gerekiyor. 



PAYLAŞ