Riot Games Valorant Mobile'ı duyurdu - Haberler - indir.com

Riot Games Valorant Mobile'ı duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Riot Games, bugün yaptığı duyuru ile popüler FPS yapımı olan VALORANT’ın mobil platformlara geleceğini açıkladı. VALORANT Mobile adı ile gelecek olan oyun hakkında ise henüz bir detayın paylaşılmadığını belirtelim. Riot Games’in büyük bir ilgi ile çıkış yapan oyunu olan VALORANT, büyük kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor. Çıktığı günden beri dünya genelinde milyonlar tarafından oynanan VALORANT, artık mobil oyuncular için de geliyor. Geliştirici şirket tarafından yapılan duyuru ile popüler FPS oyununun mobil sürümünün de çıkış yapacağı resmen açıklanmış oldu.

VALORANT oyunu mobil platformlara geliyor

Valorant Vanguard nedir?Valorant Vanguard nedir?

Riot Games tarafından yapılan yeni duyuruya göre mobil VALORANT için sadece tek bir bilgi yer alıyor. Duyuruya göre VALORANT Mobile adı ile çıkış yapacak olan oyun League of Legends’ı mobile taşıdığı gibi bir karar olmayacak. League of Legends oyununun mobil versiyonunun Wild Rift adı ile çıkış yaptığını belirtelim. VALORANT Mobile’ın çıkış tarihi ve hangi donanıma sahip modeller tarafından destekleneceği henüz bilinmiyor. Ayrıca ana oyuna göre ne gibi farklara sahip olacağını da henüz bilmiyoruz. Şuan için sadece oyunun adı belli olurken, Riot Games’in Mobile ismi ekleyerek VALORANT’ı yayınlayacak olmasının rakip oyunların etkisi bulunuyor.

Riot Games’in açıklamalarına göre VALORANT, sadece PC sürümünde 14 milyondan fazla aylık oyuncuya sahip durumda. Şirketin sürekli büyüyen mobil oyun dünyasına katılması ile beraber toplam oyuncu sayısını çok daha yükseklere taşıması bekleniyor. Bununla beraber Riot Games’in mobil dünyadaki varlığı da her geçen gün artmaya devam edecek. Ayrıca bunların yanı sıra VALORANT, sadece PC değil mobil dünyaya da açılarak, daha geniş kitlelere erişmeyi hedefliyor. Bakalım Riot Games, yeni VALORANT Mobile ile pazara  nasıl bir giriş yapacak göreceğiz.  


Valorant'da sesli konuşmaların kaydı yapılabilecekValorant'da sesli konuşmaların kaydı yapılabilecek
Riot Games, Valorant oyuncularına ödül dağıtacak platformunu duyurduRiot Games, Valorant oyuncularına ödül dağıtacak platformunu duyurdu

PAYLAŞ