Riot Games üçüncü parti geliştiricilerle oyun yayınlamak için Riot Forge markasını duyurdu - Haberler - indir.com

Riot Games üçüncü parti geliştiricilerle oyun yayınlamak için Riot Forge markasını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-06 18:25:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Riot Games, League of Legends evrenini daha da genişleterek dünya üzerindeki bütün oyunculara ulaştırmak amacıyla oluşturduğu Riot Forge markasını duyurdu. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde heyecanla beklenen yeni oyunlarını duyuran Riot Games'in girişimi, daha önce hiç görülmemiş yeni oyun deneyimleri çıkaracak ve şirketin araştırma ve geliştirme projelerinde yer alarak yeni oyunlara da katkıda bulunacak.

Riot Games, daha önce görülmemiş türden oyunlar üreterek League of Legends (LoL) evrenini genişletmek için alanında uzman üçüncü parti geliştiricilerle çalışacağı yeni yayın grubunu duyurdu. 

Riot Games, League of Legends’ın 10. yılını yeni oyunlar ve dev projelerle kutluyor!Riot Games, League of Legends’ın 10. yılını yeni oyunlar ve dev projelerle kutluyor!

Riot Forge, tamamlanabilir oyun deneyimleri üst seviyeye çıkarmaya odaklanacak. Çeşitli platformlarda yer alan farklı türler aracılığıyla LOL evreniyle etkileşim haline geçmek isteyen oyunculara hizmet edecek ve LOL efsanesinin 10. yıldönümü kutlamasında açıklanan, Riot Games'in kendi içinde geliştirdiği, kesintisiz hizmet sunan oyunlara katkıda bulunacak

Bizim kadar tutkulu olan geliştirici partnerlerimizle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz

Riot Forge'un yönetici ismi Leanne Loombe, konuyla ilgili verdiği demeçte "Kapsamlı dünyası ve sayısız şampiyonlarıyla sınırsız bir potansiyel sunan LoL evreninde geçecek oyunlar için bizim kadar tutkulu olan geliştirici partnerlerimizle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Geliştiricilerimizin uzun vadeli başarısı için elimizden geleni yapmaya hazırız ve birlikte her türden oyuncuya muhteşem deneyimler sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Riot Games Fikri Eserler ve Eğlence Bölümü Başkan Yardımcısı Greg Street ise "Biz her zaman Runeterra evrenini ve şampiyonlarını dünyanın dört bir yanındaki yeni ve var olan kitlelere ulaştırmanın yollarını arıyoruz. Dünyanın dört bir yanında oyun geliştirme sektörünün tüm alanlarında sıra dışı deneyime sahip ve uzmanlaşmış pek çok yetenekli oyun stüdyosu var. League of Legends evrenini yeni oyun deneyimlerine taşımak adına onlarla birlikte çalışmayı iple çekiyoruz.” açıklamasında bulundu.


Riot Games'dan CS:GO rakibi oyun geliyorRiot Games'dan CS:GO rakibi oyun geliyor

PAYLAŞ