Riot Games büyük etkinliğini tanıttı - Haberler - indir.com

Riot Games büyük etkinliğini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-25 17:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics ve Valorant gibi popüler oyunlara sahip olan Riot Games, tüm oyunlarını kapsayacak yeni bir etkinlik tanıttı.

Riot Games tarafından Işık muhafızları adı ile duyurulan yeni etkinlik, hazırlanan özel bulmaca ile birlikte kullanıcılara sunulurken 8 Temmuz itibariyle etkinliğin başlayacağı belirtildi. Mevcut etkinliğin en dikkat çeken yönü ise tüm oyunlarda eş zamanlı olarak başlayacak olması. Bu bakımdan Riot Games’in herhangi bir oyunu oynayan kullanıcılar, mevcut etkinliğe katılma şansı elde edebilecek.  Oynanan oyunda pek çok farklı eşyaya sahip olunmasını da destekleyecek olan Riot Games etkinliği ile oyunlara yeni bir macera ve deneyim eklenecek.

Riot Games Valorant Mobile'ı duyurduRiot Games Valorant Mobile'ı duyurdu

Riot Games ışık muhafızları etkinliği neler sunuyor?

Mevcut etkinliğin en çok dikkat çeken detaylardan birisi ise Riot Games  Toplumsal Eşitlik Fonu üzerinden ciddi bir desteğin sağlanacak olması. Daha önce de benzer etkinliklere imza atan Riot Games en son yaptığı etkinlikte 7 milyon doların üstünde yardım toplamış ve oyuncuların kendi yerel topluluklarına katkıda bulunması için fırsat yaratmıştı. Benzer bir etkinlik ile yeniden oyuncuların karşısına çıkan şirket, fonlama sistemiyle birlikte ciddi bir havuz yaratarak oyuncuları desteklemeyi hedefliyor.

Etkinlikte hangi şampiyonlar ön plana çıkarıldı?

Daha önce başlatılan etkinliklerin devamı olan Işık Muhafızları duyurusunda Viego , Gwen, Lucian, Senna ve Thresh yer alıyor. Görsel aynı zamanda yeni bir şampiyonun da işaretlerini taşıyor. Özellikle paylaşılan bulmacayı çözen kullanıcılar, bulmacadaki gizli harfleri bularak Akshan ismine ulaşmayı başardı. Bu bakımdan Işık muhafızları etkinliği ile birlikte bu isimde yeni bir şampiyonun da oyuna eklenmesi mümkün görünüyor.

Şu an için çok fazla bir detay bulunmasa da Temmuz ayının başlaması ile birlikte etkinliğe dair yeni paylaşımların yapılması bekleniyor. 



PAYLAŞ