Retro Uçak Simülasyon Oyunu: Rubble N Strafe (Video) - Haberler - indir.com

Retro Uçak Simülasyon Oyunu: Rubble N Strafe (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Jay Griffin isimli bağımsız bir oyun geliştiricisi tarafından retro grafikler kullanılarak hazırlanmış olan Rubble N Strafe, hem mobil cihazınızda hem de bilgisayarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir uçak simülasyon oyunudur.

Eski zamanlardaki retro tasarıma sahip arayüzüyle dikkat çeken oyundaki amacınız; kontrolünü ele alacağınız bir uçağı en uzak mesafeye uçurarak en yüksek puanı kazanmak olacak. Ancak uçuş esnasında karşılaşacağınız düşman askerlerine ve de yerden size doğru ateşlenen silahlara dikkat etmeniz gereken oyunda onlarla savaşa da girebilirsiniz.

Uçağınızda bulunan makineli tüfek, roketatar ve bomba gibi silahları kullanarak düşmanlarınızı yok edebileceğiniz oyunda bir de helikopter seçeneği bulunuyor.

Son derece eğlenceli ve bir o kadar da heyecan dolu bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz Rubble N Strafe oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows bilgisayarınıza ya da Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Rubble N Strafe Tanıtım Videosu


PAYLAŞ