Retro Aksiyon Oyunu: Random Heroes 2 (Video) - Haberler - indir.com

Retro Aksiyon Oyunu: Random Heroes 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil platformlarda büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Random Heroes'un devam niteliğindeki yeni oyunu Random Heroes 2, retro tarzda grafikleriyle dikkatimizi çeken oldukça keyifli bir aksiyon oyunudur.

Ravenous Games tarafından geliştirilen oyundaki temel amacınız; dünyayı ele geçirmeye çalışan istilacılara karşı savaşarak onları yok etmek olacak. Tabii ki bunu yaparken size açılan ateşlere karşı da kendinizi korumaya çalışacaksınız.

Random Heroes 2

Sağ-sol yön tuşlarıyla karakterinizi kontrol edeceğiniz oyunda, elde ettiğiniz her başarı sonrası kazanacağınız paralar ile 22 farklı silah türünden dilediğinizi satın alabilir ya da karakterinizi güçlendirerek istilacılara karşı daha güçlü bir şekilde savunma yapabilirsiniz.

Özgün karakter tasarımlarının yer aldığı yapımda 90'ın üzerinde oynanabilir bölüm, 18 farklı karakter, toplanabilir eşyaların yanı sıra büyük oyun haritalarını da bulabilirsiniz. Ayrıca Android için Google Play Achievement sistem desteğine sahip olan oyun iOS içinse iCloud ve GameCenter entegrasyonunu sunmaktadır.

Keyif alarak oynayacağınızı tahmin ettiğimiz Random Heroes ve yeni indirmeye sunulan Random Heroes 2'yi aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ya da iPad cihazlarınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Random Heroes 2 tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Random Heroes 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ