Resmi olarak tanıtılanVivo Y50'nin özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılanVivo Y50'nin özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun yeni orta seviyedeki akıllı telefon modeli Y50’nin donanım özellikleri ve tasarım detayları ortaya çıktı. Cihazın fiyatı da bugün itibariyle ortaya çıkarken modelin ne zaman satışa sunulacağı ise henüz belli olmuş değil. Çinli üretici Vivo, piyasada amiral gemisi modelleriyle oldukça dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise orta seviye modellerinden birisi olan T50 adlı bu modeli yılın başında IMEI veri tabanın da ortaya çıkmıştı. Diğer yandan Vivo Y50 modeli Vivo V1935 model numarası ile beraber Google Play Console’da da karşımıza çıkmıştı. Tüm bu detaylara bakıldığı zaman Vivo’nun bu yeni modelinin çıkış tarihinin yaklaştığı gözüküyor. Çıkış tarihi bir hayli yaklaşan bu modelin fiyat ve tasarımı detayları neler gelin bakalım.

Vivo Y50 tasarım ve donanım detayları

Resmi olarak tanıtılan Vivo NEX 3S 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo NEX 3S 5G özellikleri ve fiyatı

Modelin ortaya çıkan render görüntülerine göre cihazın ekranında yer alacak olan ön kameranın barınacağı çentik dikkat çekiyor. Mor ve siyah gradyanı olarak iki farklı renk seçeneği ile beraber gelecek olan bu modelin arka yüzeyinde bir adet parmak izi sensörü yer alıyor. Arka kamera noktasında ise dikdörtgen bir kamera modülü yer alıyor ve bu modül dört adet kameraya ve bir adet LED ışığa sahip olacak. Modelin sahip olacağı donanım özelliklerine gelecek olursak Vivo Y50 cihazında 6.53 inçlik Ultra O bir ekran paneli bulunacak.

Bu ekran paneli 1080x2340 piksel çözünürlüğe sahip olacakken işlemci gücünü Qualcomm Snapdragon 665 modelinden alacak. Bu işlemciye ek olarak ise Vivo Y50’de 8 GB RAM ile beraber 128 GB dahili depolama özelliği de bulunacak. Diğer yandan modelin 6 GB bellek yeteneği de olacak ve modelin donanım özellikleri hakkında bilinenleri bunlardan ibaret olduğunu belirtelim. Cihazın ayrıca 249 dolar olması bekleniyor.


Resmi olarak tanıtılan Vivo V19'u özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo V19'u özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Vivo 6S 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo 6S 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ