Resmi olarak tanıtılan ZTE Axon 20 5G Extreme Edition özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan ZTE Axon 20 5G Extreme Edition özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-20 12:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknolojinin gelişmesiyle beraber her geçen gün yeni akıllı cep telefonlar yayınlanmaya devam ediyor. Bununla beraber kullanıcılar için de çeşitlilik artıyor. ZTE'nin yeni Axon 20 5G modelinin yeni versiyonu kullanıcıların beğenisine sunuldu. ZTE Axon 20 5G Extreme Edition adıyla kullanıcıların karşısına çıkan telefon aynı zamanda turuncu rengiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Çin merkezli bir diğer akıllı cihaz telefon üreticisi olan Axon, yeni 5G Extreme Edition hakkında başka herhangi bir ayrıntı açıklamadı ve onu normal modellerden ayıran özelliğin ne olduğu henüz belli değil ancak söz konusu bu telefon ancak gerçek anlamda Huawei giriş/orta segmentteki telefonları ve Xiaomi'nin bazı telefonlarına da benzerliği ile dikkat çekiyor. 

ZTE Axon 20 5G'nin tanıtım tarihi belli olduZTE Axon 20 5G'nin tanıtım tarihi belli oldu

ZTE Axon 20 5G Extreme Edition dikkat çekici özelliklere sahip

O zaman Extreme Edition olmaya sürümünde bu akıllı cep telefonun özelliklerine bakmak gerekirse Axon 20 5G modelinin ön kısmında kullanıcıların karşısına OLED, 6.92 inç ekran boyutu ve 90 Hz ekran yenilene hızına sahip olan FollHD ekran çıkıyor. Ekran altı teknolojiyle tasarlanan bir kamerası olan telefonun ön kısmında bir delik veya kamera da yer almıyor. Bu telefonun önemli bir ayırıcı özelliği olarak kayıtlara geçiyor. Hatta söz konusu bu telefonun ekran altı ön kameraya sahip olan ilk akıllı telefon olarak biliniyor. Ekranın alt kısmında konumlandırılan ön kamera 32 Megapiksel ve arka tarafta da kullanıcıları dörtlü bir kamera kurulumu karşılıyor. Ana kamera 64 Megapiksel, 8 Megapiksel ultra geniş, 2 Megapiksel makro ve yine 2 Megapiksel derinlik sensörü telefona yer alıyor.

Axon 20 5G adlı akıllı cep telefonun batarya kısmında 4.220 mAh kullanıcıları karşılıyor ve USB-C ile beraber 30W şarj olabiliyor. İşlemci tarafında ise Snapdragon 765G bulunuyordu. 8 GB RAM/128 GB depolama ile çıkan normal sürümü, telefonu iyi bir yerde konumlandırılmasını sağlıyordu fakat cihazın özel sürümünün bu özelliklere ek hangi özelliklerle geleceği hakkında bir açıklama henüz yapılmadı. Gelecek günlerde konu hakkında daha detaylı bilgilerin geliştirici şirket tarafından yapılması bekleniyor. Şu an ki elde edilen bilgilere göre cihaz kullanıcıların beğenisini kazanacak donanımsal özelliklere sahiptir. 


Dünyanın ilk ekran altına gömülü ön kameralı akıllı telefonu ZTE Axon 20 5GDünyanın ilk ekran altına gömülü ön kameralı akıllı telefonu ZTE Axon 20 5G

PAYLAŞ