Resmi olarak tanıtılan Xiaomi Watch Lite özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Xiaomi Watch Lite özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-10 22:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı saat tutkunlarının bir süredir merakla beklendiği Xiaom Mi Watch’ın daha düşük özelliklere sahip olan Xiaomi Watch Lite versiyonu şirketin resmi satış sayfasına eklendi.

Xiaomi’nin bir süredir üzerinde çalıştığı  Xiaomi Mi Watch Lite modeli, beklendiği gibi 10 Aralık tarihinde satış sitesindeki yerini aldı. Yayımlanmasıyla özellikleri tam olarak ortaya çıkan cihazın henüz resmi fiyatı açıklanmadı ancak daha önceki sızıntılara dayanarak Xiaomi Mi Watch Lite’ın 50 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı düşünülüyor.

Xiaomi Mi 11 gücünü Snapdragon 888'den alacakXiaomi Mi 11 gücünü Snapdragon 888'den alacak

Xiaomi Mi Watch Lite özellikleri

Diğer modellerden farklı olarak kare bir ekran tasarımına sahip olan Xiaomi Mi Watch Lite, 1.4 inç renki TFF ekrana ev sahipliği yapıyor. Yerleşik GPS desteğine sahip olan Xiaomi Mi Watch Lite, 24 saat nabız takibi yapabiliyor. 230 mAh pile sahip olan Xiaomi Mi Watch Lite 5W şarj desteği taşıyor.

Xiaomi’nin yeni akıllı saati Mi Watch Revolve geliyor

Bu pille kullanıcılarına dokuz gün boyunca kullanım vadeden Xiaomi Mi Watch Lite, Bluetooth 5.1 kullanıyor ve hem Android hem de iOS cihazlarla da çalışabildiği söyleniyor. Yan panelinde tek bir fiziksel tuşa sahip olan Xiaomi Mi Watch Lite’ın ilerleyen günlerde Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Ancak cihazın şimdilik global pazarda ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. Bünyesinde 120 adet saat arayüzü bulunan Xiaomi Mi Watch Lite, aşağıda görünen aparat üzerinden bir masa saati formunda rahatlıkla şarj edilebiliyor.




Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro hakkında yeni sızıntılarXiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro hakkında yeni sızıntılar
Xiaomi Mi 11 hızlı şarj özelliği ortaya çıktıXiaomi Mi 11 hızlı şarj özelliği ortaya çıktı

PAYLAŞ