Resmi olarak tanıtılan Xiaomi 10 Lite 5G özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Xiaomi 10 Lite 5G özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-30 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarının büyük isimlerinden olan Xiaomi, ürün serisine bir yeni modelini daha ekledi. Xiaomi Mi 10 Lite 5G olarak tanıtılan bu yeni ürünün tanıtım ile beraber tüm teknik ve tasarım özellikleri de belli olmuş oldu. Xiaomi Mi 10 serisinin global etkinliğinde bir sürpriz yapan Xiaomi, yeni Mi 10 Lİte 5G modelini standart olmasına rağmen şık bir tasarım ile tanıttı. Ön kamerası ekran deliği tasarımına sahip olan bu modelin alt bölümünde düzeyinde bir kalınlığa sahip çerçeve yer alıyor. 3.5 mm kulaklık girişine de sahip olan Mi 10 Lite 5G cihazı üç farklı renk seçeneği ile karşımıza geliyor. Modelin tüm teknik detayları henüz paylaşılmazken, açıklanan verilere göre modelde 6.57 inçlik AMOLED bir ekran yer alıyor. Cihazdaki parmak izi tarayıcısı ise bu ekrana entegre olarak karşımıza geliyor.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G tanıtıldı

Xiaomi Türkiye'den yeni Mi 10 paylaşımı!Xiaomi Türkiye'den yeni Mi 10 paylaşımı!

Modelde işlemci gücü olarak yüksek performansa sahip Snapdragon 765G işlemci modeli bulunuyor. İşlemci sıvı soğutma sistemine sahip olurken 5G desteği ile beraber cihazın ön tarafında 16 megapiksellik bir selfie kamerası görüyoruz. Arka yüzeyde ise 48 megapiksellik ana kameranın yer aldığı toplam dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu kamera da yapay zeka sistemi yer alıyor ve özel bir gece modu özelliği de bulunuyor. Şuan için kameranın açıklanan detayları bunlardan ibaret olurken, cihazda 20W hızlı şarj destekli 4160 mAh pil bulunuyor. Modelin ayrıca 64 ve 128 GB dahili depolama seçeneklerinin de olduğunu belirtelim.

Modelin şuan için açıklanan rakamına göre Avrupa fiyatı 349 euro fiyat etiketi seviyelerinde olacak. Türkiye’de yüksek bir ihtimalle bu modelin satışı beklenmezken, detaylı bilgiler yakın zamanda resmi olarak ortaya çıkacaktır.


Xiaomi EvdeMiyiz kampanyası başladıXiaomi EvdeMiyiz kampanyası başladı
Xiaomi yeni bir güncellemeyle Mi 10 serisinde 7 kamera özelliği sunacak!Xiaomi yeni bir güncellemeyle Mi 10 serisinde 7 kamera özelliği sunacak!

PAYLAŞ