Resmi olarak tanıtılan Vivo Y51 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Vivo Y51 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-04 21:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Vivo Y51 adlı akıllı cep telefon daha önce 2015 yılında adından söz ettirmişti. Yenilenen ve günümüz şartlarına uygun hale getirilen bu telefonun yeni versiyonuyla karşımıza tekrar çıkan  Vivo Y51'in duyurusu yapıldı. Vivo Y51, Snapdragon 410 işlemciden Snapdragon 665’e yükseltildi.  Vivo Y51'in fiyatı ve özellikleri aşağıdaki şekildedir.

Vivo Y51 özellikleri ve fiyatı

Yıllar önce adından söz ettiren  Vivo Y51, önceki nesil telefonlardan farklı olarak günümüz teknolojisine uyarlanarak geldiğini söylemek mümkündür. Gerçekten de bu ürün, "günümüz büyük ekran" trendine uyum sağlıyor ve ekran kısmında ise önemli değişikliklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Daha büyük bir batarya ile yenilendiği görünen bu telefon tasarım tarafında da değişiklikler yaptığını söylemek mümkündür. 

Tanıtımı yapılan bütçe dostu telefon vivo Y51 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan bütçe dostu telefon vivo Y51 özellikleri ve fiyatı

Vivo Y51 tasarım kısmında sadece Vivo logosuna bağlı kalırken, genel olarak ise arka kapak tasarımında küçük değişiklikler yaptığını görmek mümkündür. Ön kısma gelindiğinde ise kullanıcıların karşısına çıkan bu telefonun ilk versiyonunda yer alan ekrandan parmak izi yeni versiyonda değiştirildi ve bu kısım yan tarafa taşındı. 

Duyurusu yeni yapılan bu telefon  Vivo Y51 modelinin FullHD Plus LCD ve 6.58 inçlik bir ekrana sahiptir. 16 Megapiksel bir ön kamera ile karşımıza çıkan telefonun, arka tarafında 48 Megapiksellik ana kameraya, 8 Megapiksellik ultra geniş kameraya, 2 Megapiksellik makro ve derinlik sensörüne sahip. Akıllı telefon Funtouch OS 11 tabanlı Android 11 ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.  Vivo Y51'in batarya kısmında 18W şarj ve 5.000 mAh karşımıza çıkıyor. Son olarak telefon 8 GB RAM ve 128 GB depolama ile birlikte geliyor ve 7 Aralık’ta 255 dolardan ön siparişe açılıyor.  Vivo Y51 adlı akıllı cep telefon hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor.



PAYLAŞ