Resmi olarak tanıtılan Vivo Y1s özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Vivo Y1s özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-10 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Vivo’nun yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli vivo Y1s resmi olarak duyuruldu. Bu duyuru ile beraber modele dair detaylı teknik özellikler de belli oldu. Model özellikle Asya pazarına hitap edecek gibi duruyor. Son dönemde daha çok orta seviye akıllı telefonlar ile global pazarda dikkat çekmeyi başaran Vivo, V19 ve X50 gibi serileri ile önemli bir başarı yakalamış durumda. Şirket şimdi ise ürün yelpazesini daha da genişletmek adına yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor.

Bu yönlü tanıtılan en yeni model vivo Y1 modeli oldu. Giriş seviyesinde yer alan bu modelin şuan için ilk etapta Kamboçya’da satışa sunulacak. Daha sonra ise diğer Asya ülkelerinde ve bazı bölgelerde cihaza erişmek mümkün olacak.

Vivo, iQOO Z1'in 'Nautical KingVivo, iQOO Z1'in 'Nautical King" sürümü sınırlı sayıda üretilecek

Yeni vivo Y1s giriş seviyesinde tanıtıldı

Vivo Y1s modeli giriş seviyesi bir akıllı telefon olarak 6.22 inç bir büyüklüğe sahip olarak HD+ LCD bir ekran ile geliyor. Ekranın üzerinde damla çentik tasarımlı bir modele sahip olacak bu cihazın çentik tarafında 5 MP çözünürlüğe sahip bir ön kameraya sahip olması bekleniyor. Arka tarafta 13 MP tek bir kameraya sahip olan cihaz da bir de LED flash aydınlatma yer alacak. Modelin donanım tarafına gelecek olursak MediaTek Helio P35 işlemcisinden gücünü alacak olan cihazda 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama bulunuyor. Genelde giriş seviyesi cihazlarda 16 GB depolama kullanılırken bu noktada biraz daha yüksek bir seviye tercih edildiğini görüyoruz.

Model ilk etapta Kamboçya’da Aurora Blue ve Olive Black olarak iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Modelin ülkedeki fiyatı ise 109 dolar olarak açıklanmış durumda.

  • Ekran: 6,22 inç HD+ LCD, damla çentik
  • İşlemci: MediaTek Helio P35
  • RAM: 2 GB
  • Depolama: 32 GB
  • Batarya: 4.030 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı Funtouch 10.5
  • Ön kamera: 5 MP
  • Arka kamera: 13 MP

Modelin hangi ülkelerde satışa çıkacağı henüz bilinmiyor. Cihazın sadece Kamboçya pazarı için üretilme ihtimali de bulunuyor. Ülkemizde de satışa çıkıp çıkmayacağı belli olmuş değil.


Vivo 180 derece dönebilen ikinci ekran patenti aldıVivo 180 derece dönebilen ikinci ekran patenti aldı
Resmi olarak tanıtılan Vivo S7 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo S7 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ