Resmi olarak tanıtılan Vivo S1 Prime özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Vivo S1 Prime özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-13 12:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Giriş ve orta seviye akıllı telefon modelleri ile dikkat çeken Vivo S1 Prime, sessiz sedasız bir şekilde duyuruldu. Özellikle günlük kullanım için yeterli özelliklere sahip olan Vivo S1 Prime modeli, sahip olduğu özellikler ile fiyatının karşılığında bir cihaz olmuş diyebiliriz. Çinli üretici marka Vivo’nun bu yeni modeli Vivo S1 Prime’ın yakında tanıtılması bekleniyordu. Nitekim öyle oldu ve cihaz duyuruldu. Model için herhangi bir basın etkinliği gerçekleştirmeyen Vivo, cihazı direkt olarak bir Asya ülkesi olan Myanmar’daki resmi sitesinde listelemeye başladı. Bununla beraber Vivo S1 Prime modelinin tüm özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Giriş ve orta seviye bir akıllı telefon olarak ortaya çıkan Vivo S1 Prime, Qualcomm’un orta seviyede üretmiş olduğu popüler işlemci Snapdragon 665 modelini kullanıyor. Buna ek olarak 8 GB RAM, 128 GB dahili depolama bulunuyor. Ayrıca sahip olduğu 4500 mAh’lik bataryası ile günlük kullanımda iyi bir süre sunması bekleniyor.

Vivo 180 derece dönebilen ikinci ekran patenti aldıVivo 180 derece dönebilen ikinci ekran patenti aldı

Vivo S1 Prime tanıtıldı

Tasarım detaylarına bakacak olursak 6.38 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksellik Full HD+ AMOLED bir ekrana sahip olan Vivo S1 Prime, damla çentikli tasarımı ile kategorisine göre oldukça ince sayılabilecek bir çerçeve ile geliyor. Yüksek ekran gövde oranına sahip olan modelin arka tarafında ise baklama dilimi şeklinde bir üçlü kamera kurulumu görüyoruz. Vivo S1 Prime’ın kamera özelliklerinin detayları hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Sadece ana kameranın 48 MP çözünürlükte olduğu ikinci kameranın ise 120 derecelik geniş bir açıya sahip olduğunu görüyoruz. Çift SIM desteğine sahip modelde 4G bağlantı, Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisi yer alıyor. Ayrıca kutu içinden Android 9.0 ile çıktığını belirtelim.

  • İşlemci: Snapdragon 665
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Ekran: 6,38 inç Full HD+ AMOLED
  • Arka Kamera: 48 MP + 120 derece geniş açı + bilinmiyor
  • Batarya: 4.500 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 9.0

Şuan için mavi-mor geçiş ve yeşil siyah geçiş olarak iki farklı renk seçeneği ile gelen Vivo S1 Prime, 284 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.


Resmi olarak tanıtılan Vivo S7 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo S7 5G özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Vivo Y1s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo Y1s özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ