Resmi olarak tanıtılan Vivo NEX 3S 5G özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Vivo NEX 3S 5G özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-12 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu pazarının yenilikçi isimlerinden Vivo, NEX serisine yeni bir model daha ekleyerek genişletmeyi sağlıyor. 2020 yılının ilk NEX modeli Vivo NEX 3S 5G'nin tanıtımı gerçekleştirildi. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Vivo'nun yeni akıllı cep teelfonu modeli Vivo NEX 3S 5G, şık tasarımı ile beraber kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüken bir akıllı cihazdır. Yüksek kavisli 6,89 inç FHD+ Super AMOLED HDR10 ekran özelliğine sahip olan Vivo NEX 3S 5G, tahmin edeceğiniz üzere gücünü Snapdragon 865 işlemci sisteminden alıyor. 5G arzusunu Snapdragon X55 modem birimi ile beraber kazanan amiral gemisi nitelikli bu akıllı cihaz, 8 GB / 12 GB LPDDR5 RAM + UFS 3.1 256 GB dahili depolama ile elde edilebiliyor.

Vivo NEX 3s 5G resmi tanıtım videosu yayınlandı!Vivo NEX 3s 5G resmi tanıtım videosu yayınlandı!

44W hızlı şarj özelliğine sahip olan Vivo NEX 3S 5G'nin 4.500 mAh pil kapasitesi ile gelen telefonun ön kısmında son zamanların popüler kamera sistemi pop-up yani motorlu bir 16 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Cihazın arka kısmında yer alan yuvarlak modülde ise üçlü kamera sistemi yer alıyor. Burada 64 megapiksel F1.8 ana + 13 megapiksel F2.5 telefoto + 13 megapiksel F2.2 ultra geniş açı kameralar bir araya geliyor. LPDDR5 + UFS 3.1 + Snapdragon 865 kombinasyonu ile beraber yüksek performans sunmasına rağmen cihazın ekran kısmında yüksek yenileme hızı sunulmuyor. Bu durum ile üzen Vivo NEX 3S 5G, üç farklı renk seçeneği ile beraber geliyor. Renk seçenekleri arasından en turuncu olan dikkatleri üzerine topluyor. İnce çerçeveye sahip olan amiral gemisi nitelikli akıllı cihazın parmak izi sensörü ise ekrana entegre edilmiş durumdadır. 

Vivo NEX 3S 5G ses getirecek bir model

Türkiye'de satışması maalesef beklenmeyen Vivo NEX 3S 5G, söylendiği kadarıyla yurt dışında yaklaşık olarak 720 dolar başlangıç fiyatına sahip olacak. En üstteki versiyon içinse 760 dolar verilmesi gerekiyor. Hem tasarım özellikleriyle hem de teknik özellikleriyle ses getirecek olan bu amiral gemisi nitelikli akıllı cihazın yakın zaman içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor. Cihazın ülkemizde satışının yapılmayacak olması üzücü olsa da kullanıcılar isterse yurt dışından alarak Vivo NEX 3S 5G adlı akıllı cihaza sahip olabilirler. 

 



PAYLAŞ