Resmi olarak tanıtılan Ulefone Note 8P özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Ulefone Note 8P özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-03 19:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticileri yeni modellerini tanıtmaya devam ediyorlar. Bu üreticilerden olan Ulefone, giriş seviye kategoride yer alan yeni akıllı telefonu Ulefone Note 8P modelini kendi mağazası kapsamında satışa sundu. Oldukça temel özelliklere sahip olan bu model 100 dolardan daha düşük fiyat etiketi ile dikkat çekiyor. Çinli üretici Ulefone, akıllı telefon pazarında inişli çıkışlı bir seyire sahipken, pazarda tutunmaya devam ediyor. Pazar payı noktasında ise tatmin edici rakamlara ulaşamayan şirket, pazarda varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Bu sürdürebilirlik için Ulefone yeni giriş seviyesi 4G’li telefonu Ulefone Note 8P modelini satışa sundu. Android Go işletim sistemine sahip olan Ulefone Note 8P’nin ne gibi donanım özellikleri var gelin bakalım.

Xiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldıXiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldı

Ulefone Note 8P tanıtıldı

Model söylediğimiz gibi Android 10 Go işletim sistemi ile geliyor. İşlemci gücü tarafından dört çekirdekli MediaTek MT6737 işlemcisini kullanan Note 8P’de 2 GB RAM ile beraber 16 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Modelin depolaması ise microSD kart ile beraber 128 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 442 x 960 çözünürlüklü 5.5 inçlik bir ekrana sahip olan bütçe dostu bu modelin arka tarafında 2 adet kamera yer alıyor. Bu kamera çözünürlükleri ise 8 MP ve 2 MP olarak geliyor. Cihazın ön tarafında ise 5 MP’lik bir selfie kamerası bulunuyor. Telefona diğer yandan çift SIM kart ve TF kart desteği de bulunuyor.

Üç farklı renk seçeneği yer alan modeli 2700 mAh’lik bir bataryası bulunuyor ve 5W şarj desteğinin yer aldığını belirtelim. Giriş segment bu model 79 dolar fiyat etiketi ile geliyor.

  • Ekran: 442 x 960 çözünürlüklü 5,5 inç
  • İşlemci: MediaTek MT6737
  • RAM: 2 GB
  • Depolama: 16 GB
  • Arka kamera: 8 MP + 2 MP
  • Ön kamera: 5 MP
  • Batarya: 2.700 mAh
  • İşletim sistemi: Android 10 Go

 


Xiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleştiXiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleşti
Xiaomi, Mijia alt markasının yeni ismini açıkladıXiaomi, Mijia alt markasının yeni ismini açıkladı

PAYLAŞ