Resmi olarak tanıtılan Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-26 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Japon akıllı telefon üreticisi Sony, son dönemde beklediği yükselişi sergileyememesine rağmen çalışmalarını ve yeni model duyurularını yapmaya devam ediyor. Şimdi ise gerçekleştirilen lansmanda yeni amiral gemisi modeli Xperia 1 II haricinde Xperia Pro modelini de duyurdu. Yeni Xperia Pro modeli özelliklere kameralara sağlayabileceği HDMI bağlantısı ile 5G bağlantı sağlayarak ek bir monitör görevi de görebilecek. Gerçekleştirilen lansmanda tanıtılan Xperia 1 II amiral gemisi seviyesinde olurken orta segment olarak ise Xperia 10 II’yi kullanıcıların beğenisine sundu. Ayrıca şirket Xperia 1 II modeli yanında Xperia Pro adlı bir model daha tanıttı.

Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatı

Sony Xperia 1 II ve Xperia 10 II ortaya çıktıSony Xperia 1 II ve Xperia 10 II ortaya çıktı

Xperia Pro modeli sahip olduğu tasarım ile Xperia 1 II modeline oldukça benziyor. Ancak özellikler tarafında Xperia Pro özellikleri Xperia 1 II’den daha farklı bir alanda oluyor. Öyle ki Sony Xperia Pro modeli ile video ve fotoğraf tarafındaki uzman kişileri hedefliyor. Bu akıllı telefon ile beraber yeni bir kullanım alanı da ortaya çıkarken, Xperia Pro 5G bağlantısı sağlamak için Verizon kameralara bağlanabiliyor. Xperia Pro ile kamera arasında gerçekleştirilecek HDMI kablo bağlantısı ile telefon kamerada harici bir ekran görevi görebiliyor.

Xperia Pro modeli tıpkı Xperia 1 II cihazında olduğu gibi Snapdragon 865 işlemci seti ve 8 GB RAM gücüne sahip durumda. Depolama tarafında Xperia Pro’da tam 512 GB dahili depolama alanı görüyoruz. Cihazın diğer detaylarına geldiğimiz zaman 21:9 yapıda bir 4K HDR OLED ekran paneli modelde gözüküyor. IP65/68 sertifikalarına sahip olan model toza ve suya karşı dayanıklı olurken, 4000 mAh’lik bir pil boyutu sunuyor. Sony Xperia 1 II modeli gibi Xperia Pro modelinin de henüz bir çıkış tarihi belli olmuş değil.


Konsol Devi Sony'den Yeni VR CihazıKonsol Devi Sony'den Yeni VR Cihazı
Sony ve Zeiss stratejik bir ortaklığa imza attıSony ve Zeiss stratejik bir ortaklığa imza attı

PAYLAŞ