Resmi olarak tanıtılan Sony Xperia L4 özellikleri - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Sony Xperia L4 özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Japon telefon üreticisi Sony’den 2020’nin ilk hamlesi geldi ve Sony Xperia L4 modeli tanıtıldı. Normal şartlarda MWC 2020 etkinliği ile beraber lanse edilecek olan telefonlardan olan Sony Xperia L4 duyuruldu ve tüm detayları belli oldu. Şirketin sürpriz bir şekilde tanıtmış olduğu bu akıllı telefon modeli, Sony Xperia 1 amiral gemisi cihazından aldığı bazı benzerlikler ile oldukça dikkat çekiyor. Modelin tasarımından başlayacak olursak yine ikonik Sony tasarım çizgisini koruyan modelde damla çentik görüyoruz. Köşeli yapıda olan bu model nitekim kalın çerçevelere sahip olarak geliyor. Siyah ve mavi olarak iki farklı renk seçeneğini göreceğimiz modelin 6.2 inç 21:9 HD+ LCD bir ekran paneli bulunuyor. Bu modelin oldukça uzun bir ekran yapısına sahip olduğunu görüyoruz.

Sony Xperia L4 özellikleri

Sony'nin PS 5 için aldığı sesli asistan patenti tartışma yaratacakSony'nin PS 5 için aldığı sesli asistan patenti tartışma yaratacak

İşlemci gücü tarafında fazla iddialı olmayan bu modelde MediaTek Helio P22 işlemcisi bulunuyor. 3 GB RAM belleği yer alan modelin dahili depolama alanı ise 64 GB olarak karşımıza geliyor. Ön yüzeyde 8 megapiksellik kameraya sahip olan modelin arkasında ise üçlü kamera sistemi bulunuyor. Bu noktada 13 megapiksel geniş açı + 5 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik sensörü olarak görüyoruz. Cihaz kamera özellikleri tarafında kullanıcıları bir hayli tatmin etmesi bekleniyor. Model ayrıca 3850 mAh’lik bir pile sahipken 3.5 mm kulaklık girişini de barındırıyor. Modelin fiyat henüz açıklanmazken bahar aylarında orta seviye bir etiketle satışta olması bekleniyor.

  • Ekran: 6.2 inç 21:9 HD+ LCD
  • RAM: 3 GB
  • İşlemci: MediaTek Helio P22
  • Depolama: 64 GB
  • İşletim sistemi: Android 10
  • Ön kamera: 8 megapiksel
  • Arka kamera: 13 megapiksel geniş açı + 5 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel
  • Pil: 3850 mAh



Sony başkan yardımcısından PS 5'in çıkış tarihine yönelik yeni açıklama!Sony başkan yardımcısından PS 5'in çıkış tarihine yönelik yeni açıklama!
Sony Xperia 9'un basın görselleri gün yüzüne çıktıSony Xperia 9'un basın görselleri gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ