Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy F41 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy F41 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-09 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji yıldızı Samsung, bu kez gündemdeki yerini Galaxy F serisi ile alıyor. Markanın ilk serisine ait olan cihazı da bugün itibariyle tanıtıldı. Orta segment sınıfında yer alan Samsung Galaxy F41, özellikleri ve fiyatı ile resmi olarak tanıtıldı. Bunun yanı sıra cihazın satışa sunulacağı tarih de açıklık kazandı. 

Samsung Galaxy F41 özellikleri

Akıllı cep telefonu pazarının lider isimlerinden biri olan Samsung'un yeni cihazı Samsung Galaxy F41'in ilk olarak ekran özelliklerine değinelim. 6,4 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan bu cihaz, FHD+ çözünürlük değeriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Aynı zamanda damla çentik yapısına sahip cihaz, Super AMOLED teknolojisi ile tasarlandı. Cihazın donanım kısmında geldiğimizde ise Samsung Galaxy F41 özellikleri ile Galaxy M31s arasında benzerlik olduğunu söylemek mümkün. Galaxy F41, Exynos 9611 işlemcisinden gücünü alıyor ve 6 GB RAM kapasitesi ile kullanıcılarına kaliteli bir kullanım sunar. Samsung Galaxy F41, depolama tarafında ise 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki seçenekle karşımıza çıkıyor.

Tanıtımı yapılan bütçe dostu Samsung Galaxy A3 Core özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan bütçe dostu Samsung Galaxy A3 Core özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy F41 fiyatı ve segmenti baz alındığında kamera yetenekleri oldukça ses getirecek gibi gözüküyor. Akıllı telefonun arka tarafında üçlü kamera kurulumu yer alıyor. 64 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya; 8 Megapiksel ultra geniş açı lensi ve 5 Megapiksel canlı odak sensörü eşlik ediyor. Cihazın ön kamerası ise 32 Megapiksel çözünürlük değerini taşıyor. Galaxy F41’in pil kapasitesi ise, Galaxy M31s ile aynı şekilde, 6.000 mAh olarak açıklandı. Cihaz 15W hızlı şarj desteğine de sahip. Öte yandan 4G teknolojisine sahip cihaz Android 10 ile kutudan çıkacak. Güçlü bri bataryaya sahip olan bu cihaz, kullanıcılarına uzun soluklu bir kullanım sunacak gibi gözüküyor. 

Galaxy F41 fiyatı

Galaxy F serisinin ilk üyesi; 64 GB depolama kapasitesine sahip modeli için 232 dolar, 128 GB depolama alanına sahip versiyonu için 245 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda 16 Ekim’de satışa çıkacak telefon; siyah, yeşil ve mavi olmak üzere üç farklı renk opsiyonuyla piyasada yerini alacak. Tasarım ve teknik özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak olan Samsung Galaxy F41 ile beraber yeni bir cihaz elde edilebilir. 


Samsung Galaxy S serisine S Pen geliyorSamsung Galaxy S serisine S Pen geliyor
Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G'nin şaşırtan DXOMARK puanıSamsung Galaxy Note20 Ultra 5G'nin şaşırtan DXOMARK puanı
Samsung Galaxy M31 Prime özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy M31 Prime özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ