Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A41 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A41 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-19 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni orta seviye akıllı telefon modeli olan Galaxy A41 cihazı için FCC sertifikası aldığı ortaya çıktı. Alınan bu sertifika, telefonun ekranının yaklaşık olarak 6.3 inç boyutunda olacağını ortaya çıkarırken, bazı özellikler de belli olmuş oluyor. 15 watt hızlı şarj desteği ile gelmesi beklenen bu model üzerinde Samsung şu sıralarda çalışmaya devam ediyor. Orta seviye akıllı telefonlar ile hem dünya da hem de ülkemizde yoğun bir ilgi bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde ise Galaxy A41 modeli WiFi Alliance ve Bluetooth SIG sertifikaları ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise Samsung Galaxy A41 için ABD Federal İletişim Kurulu’ndan yeni bir sertifika aldı ve bu sertifika Galaxy A41 modelinin özelliklerini karşımıza çıkartmış oldu.

Samsung Galaxy A41 Geliyor

Galaxy Note 20'nin özellikleri sızdırıldı!Galaxy Note 20'nin özellikleri sızdırıldı!

“SM-A415F/DSN” model numarası ile karşımıza gelen Galaxy A41, tahminlere göre 4G bağlantı desteği sunacak. Çift SIM desteği de yer alacak olan bu telefon 149.8 mm yükseklik ve 69.8 mm genişlik değerleri ile geliyor. Bu boyutlara göre ise modelin yüksek bir ihtimalle 6.3 inç seviyelerinde bir ekran büyüklüğü ile geleceğini gösteriyor. Alınan FCC sertifikasına göre ise Galaxy A41’in 15 watt’a kadar hızlı şarj desteği olacağını gösteriyor. Modelin batarya kapasitesi ise henüz belli olmuş değil. Cihazın sertifikada Ayarlar menüsünün ekran görüntüsü yer alırken, bu görüntüye göre Galaxy A41 modelinin Android 10 ile çıkış yapacağını görüyoruz. Arayüz tarafında ise Samsung One UI kullanılıyor.

Güney Koreli şirket Samsung, Galaxy A41’de 4 GB RAM ve MediaTek Helio P65’e sahip olacağı bekleniyor. Bu yeni modelin henüz tanıtım tarihi belli olmazken, ayrıca fiyatına yönelik bir bilgi de bulunmuyor. Bakalım şirket bu yeni modeli ile iyi bir başarı sağlayacak mı göreceğiz.


Samsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktıSamsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktı
Samsung, PlayGalaxy Link hizmetini sonlandırıyorSamsung, PlayGalaxy Link hizmetini sonlandırıyor

PAYLAŞ