Resmi olarak tanıtılan Samsung A32 5G özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Samsung A32 5G özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-14 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şirket şimdi ise yeni 5G bağlantı teknolojisine sahip olan Samsung Galaxy A32 5G modelini tanıtmış durumda. Samsung Galaxy A32 5G modelinin başlıca tasarım olarak dikkat çekici bir model olacağı gözüküyor. Modelde yer alan kamera stili estra bir modül olarak değil direkt olarak bir gövde parçası şeklinde tasarlandığı gözüküyor. Bu durumda görüntü olarak güzel ve estetik bir tasarım oluşturmuş diyebiliriz. Cihazın ön tarafında damla çentik tasarımı yer alırken, geniş çerçeveli bu modelin dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Teknik özellikler tarafında 6.5 inç 720p + TFT LCD bir ekran üzerine kurulu gelen bu modelde yer alacak olan işlemci henüz resmi olarak açıklanmış değil.

Samsung Galaxy A32 5G resmi olarak tanıtıldı

Samsung Galaxy Upcycling at Home programı, eski telefonunuza yeni bir hayat vermenize yardımcı olmayı amaçlıyor!Samsung Galaxy Upcycling at Home programı, eski telefonunuza yeni bir hayat vermenize yardımcı olmayı amaçlıyor!

Yüksek ihtimalle MediaTek Dimensity 720 işlemcisi ile gelecek olan Galaxy A32 5G modelinde 3.5mm kulaklık girişini göreceğiz. Parmak izi tarayıcısının yan tarafta yer aldığı bu modelin arka tarafında 48 megapiksel ana kameraya ek olarak 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameralarını göreceğiz. 4, 6 ve 8 GB RAM seçeneklerini göreceğimiz bu modelin ön tarafında ise 13 megapiksel bir selfie kamerası yer alacak. 128 GB dahili depolamanın yer aldığı bu model microSD kart ile genişletilebilir olarak geliyor. 15W hızlı şarj destseğine sahip cihazda 5000 mAh’lik bir batarya yer alıyor.

Modelin henüz fiyatı belli olmazken, 300 euro seviyelerinde satılması bekleniyor. Ülkemizde de satılması beklenen bu modelin Türkiye satışına dair fiyat veya tarihin belli olmadığını belirtelim. Ancak modelin orta seviye yapısı ile ülkemizde de bütçe ve fiyat performans olarak dikkat çekmesi bekleniyor.


Samsung Galaxy S21 serisi Teaser kamera, S Pen desteği ile bir Sneak Peek sunuyorSamsung Galaxy S21 serisi Teaser kamera, S Pen desteği ile bir Sneak Peek sunuyor
Samsung CES 2021’de “daha iyi bir normal” için yeniliklerini tanıttıSamsung CES 2021’de “daha iyi bir normal” için yeniliklerini tanıttı

PAYLAŞ