Resmi olarak tanıtılan Reno 3A özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Reno 3A özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticisi Oppo, haziranın ilk günlerinde Reno 4 model ailesine dair iki yeni üyesini tanıtmıştı. Reno 4 ve Reno 4 Pro’nun tanıtılması ile beraber her iki telefonun özellikleri ve fiyatı netleşmiş oldu. Aradan 20 günlük bir süre geçmesine karşılık şirket şimdi ise Reno 3 ailesine yönelik yeni bir üye ile karşımıza çıkıyor. Yeni Oppo Reno 3 A modeli tanıtıldı ve modelin özellikleri ile detayı belli oldu. Oppo Reno 3 A cihazı Japonya’da gerçekleştirilen etkinlik ile beraber tanıtıldı. Model Reno 3 5G cihazı ile tasarım noktasında bir hayli benzerken, arka yüzeyde dörtlü kamera sistemi ile geliyor. Ön yüzeyde su damlası çentiğe sahip olan bu cihazda 6.44 inçlik AMOLED bir ekran paneli bulunuyor. Find X2 Lite ve Reno 3 Youth modellerine de benzeyen cihaz alt çerçeveleri biraz kalın olarak geliyor

Oppo Reno 3 A özellikleri ve fiyatı

OPPO Reno4 Pro basın görselleri heyecanlandırdıOPPO Reno4 Pro basın görselleri heyecanlandırdı

Cihazın donanım tarafına gelecek olursak model Snapdragon 665 işlemcisinden gücünü alıyor. 4.5G desteği haricinde yüksek kaliteli ses deneyimi sunabilen bu işlemci 11 nm fabrikasyon sürecine sahip olurken daha az güç tüketiyor. Cortex A73 çekirdeklerinden dört adedi 2 Ghz, kalan dört tanesi ise 1.8 GHz çalışma frekansına sahipken Adreno 612 GPU modülü yer alıyor. Diğer yandan modelde 6 GB RAM bulunurken, ana kamera tarafında 48 megapiksel çözünürlüğe sahip olan F1.7 diyagram değerine sahip bu telefonun 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lensi ve 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensöri ile 2 megapiksek makro kamerası bulunuyor.

Ön yüzeyde yer alan F2.0 diyafram değerine sahip kamera 16 megapiksel olurken model 4025 mAh batarya ile kutu içinden USB Type-C portuna sahip olarak çıkıyor. Cihaz yaklaşık olarak 330 euro fiyat etiketine sahip olacak.


Resmi olarak tanıtılan OPPO A12 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO A12 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ