Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9s özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9s özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin alt markası konumunda yer alan Redmi tarafından Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max modellerinden sonra Redmi Note 9S cihazı da tanıtıldı. Direkt bir şekilde Redmi Note 9 Pro üzerine kutulan bu akıllı telefon oldukça ince çerçeveye sahip olarak şık bir tasarımla geliyor diyebiliriz. Üç farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkan bu modelin ön yüzeyinde merkeze konumlandırılmış 16 megapiksel bir delikli tasarıma sahip kamera yer alıyor. Bu kameranın bulunduğu ekran detaylarına geçecek olursak modelde 6.67 inç Full HD+ LCD bir ekran paneli yer alıyor. İşlemci gücünü ise oyun performansı yüksek olan Snapdragon 720G işlemcisinden aldığını görüyoruz. 4 ve 6 GB RAM belleğine sahip olan bu modelin 64 ve 128 GB dahili depolamalı versiyonları bulunuyor.

Redmi Note 9S tanıtıldı

Xiaomi, Surge işlemci projesine son verdi!Xiaomi, Surge işlemci projesine son verdi!

5020 mAh’lik bir batarya üzerine kurulan model 18W hızlı şarj desteği ile karşımıza geliyor. Diğer yandan Android 10 işletim sistemli bu modelin arka yüzeyinde dörtlü kamera sistemini görüyoruz. Söz konusu bu kameralar ise 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik sensörü olarak yer alıyor. Bu telefonun kamera performansının genel olarak iyi olması bekleniyor. 5G desteğine sahip olmadan gelen bu modelin parmak izi sensörü ise cihazın yan tarafına konumlandırılmış durumda. 3.5 mm kulaklık girişine de sahip olan bu model bağlantı tarafında USB-C tercih ediyor. Ön tarafta ise ekranın Gorilla Glass 5 ile korunduğunu belirtelim.

Cihazın açıklanana göre 249 dolar başlangıç fiyatı bulunuyor. En üst seviyede ise model 279 dolar seviyelerine erişiyor. Modelin yüksek bir ihtimalle ülkemizde de satışta olması bekleniyor.


Xiaomi Mi Mix 2020 geliyorXiaomi Mi Mix 2020 geliyor
Xiaomi Mi 10S'in özellikleri belli olmaya başladıXiaomi Mi 10S'in özellikleri belli olmaya başladı

PAYLAŞ