Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 Pro özellikleri ve fiyatı! - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 Pro özellikleri ve fiyatı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-12 18:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Çinli şirket Xiaomi'nin alt markası olarak piyasaya çıkan Redmi, beklenen yeni telefon modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. İşte karşınızda tüm detayları ve fiyatıyla Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max.

Yeni cihazlardan özellikle Redmi Note ailesinin ilk "Max" modeli Redmi Note 9 Pro Max dikkatleri üzerine çekiyor. Üstte yer alan bu model, fiyat performans konusunda sınırları zorluyor. 6,67 inç FHD+LCD ekran üzerine kurulan ve 32 megapiksel ön kamerasını merkeze konumlandırılan bir ekran deliğinde taşıyan telefon, gücünü Snapdragon 720G işlemciden alıyor. 6 GB / 8 GB RAM ile artırılabilir 64 GB / 128 GB depolama seçenekleri ile birlikte sunulan model, 33W hızlı şarj desteği de sunuyor. Ayrıca cihaz 5.020 mAh pil ile geliyor. Telefonun arkasında dörtlü kamera sistemi de bulunuyor. Nispeten büyük kamera modülünde 64 megapiksel ana+8 megapiksel ultra geniş açı+5 megapiksel makro+2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor. 

Huawei açılan yeni dava şirketi 5G teknolojisinde kısıtlayabilir!Huawei açılan yeni dava şirketi 5G teknolojisinde kısıtlayabilir!

Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max iddialı telefonlar 

Peki ailenin altındaki model Redmi Note 9 Pro neler sunuyor? Tasarım olarak aynı konsepti kullanan telefonun teknik özelliklerinde çok bir fark söz konusu değil. 6,67 inç FHD+ LCD ekran üstüne kurulan ve 16 megapiksel ön kamerasını merkeze konumlandırılan bir ekran deliğinde taşıyan telefon, gücünü Pro Max gibi Snapdragon 720G işlemciden alıyor. Telefon için 4 GB + 6 GB RAM ile artırılabilir 64 GB / 128 GB depolama sunuluyor. 5.020 mAh pil üstüne kurulan ancak kutusunda 33W değil 18W şarj cihazı çıkan telefon, arkasında yine dörtlü kamera taşıyor. Ancak burada bu sefer 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor.

İki cihazın da parmak izi sensörünü yan tarafa konumlandıran firma, modellerin 3,5 mm kulaklık girişini koruyarak oldukça sevindiriyor. Bağlantı tarafında USB-C kullanan orta üst seviye modellerin, önden ve arkadan Gorilla Glass 5 ile korunduğunu da belirtmek gerekiyor. Peki fiyatlar? Redmi Note 9 Pro’un başlangıç fiyatı yaklaşık olarak 175 dolar seviyesinde. Redmi Note 9 Pro Max’in başlangıcı ise yaklaşık olarak 202 dolardan yapılıyor. Telefonların fiyatları oldukça iyi görünüyor ve her iki cihazın da Türkiye’de satılması bekleniyor. Üç farklı renk seçeneği olan Note 9 Pro ailesinin tek eksiği ise 90 Hz yenileme hızı gibi görünüyor. 


ABD Huawei yasağını kaldıracak mı?ABD Huawei yasağını kaldıracak mı?

PAYLAŞ