Resmi olarak tanıtılan Redmi 9 Prime özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Redmi 9 Prime özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-04 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemde amiral gemisi akıllı telefonlarda yaşanan fiyat artışı ile beraber kullanıcıların orta seviye cihazlara olan ilgisi bir hayli artmış durumda. Çinli üretici Xiaomi de hem ülkemizde hem de dünya genelinde en çok satan şirketler arasında bulunuyor. Söz konusu satan Redmi Note serisine bir yeni model daha getirdi. Şirket kısa süre önce Redmi 9 Prime modelini resmi olarak tanıttı. Xiaomi’nin son dönemde hazırlamış olduğu akıllı telefonlarda farklı isimler altında farklı pazarlara sunduğunu görüyoruz. Yeni Redmi 9 Prime da tam olarak böyle bir model oluyor. Prime, temel anlamda Türkiye’de satılacak olan Xiaomi Redmi 9 üzerine kurulu olarak geliyor. Üç renk seçeneğine sahip olan bu cihazın ön kamerası damla çentikle geliyor ve nitekim ince çerçevelere sahip olarak bulunuyor.

Xiaomi Redmi 9 Prime tanıtıldı

Bu hafta A101 marketlerde Xiaomi Earbuds S, BİM marketlerde Volta elektrikli scooter varBu hafta A101 marketlerde Xiaomi Earbuds S, BİM marketlerde Volta elektrikli scooter var

Model baktığımız zaman 6.53 inç Full HD+LCD bir ekran ile gelirken, işlemci gücü tarafında MediaTek Helio G80 kullanıyor. 4 GB RAM belleğine sahip modelin 64 ve 128 GB dahili depolama seçeneği bulunuyor. MicroSD yuvasına sahip olan cihazda 5020 mAh büyüklüğünde bir batarya olacakken, 18W ise hızlı şarj desteğine sahip olacak. Orta seviye cihaz olan bu modelde USB-C bağlantı girişi olurken, ön yüzeyde 8 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Redmi 9 Prime dörtlü bir kamera sistemine sahip olurken 13 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameralarını görüyoruz. Kameraların altında ise cihazın parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Cihazın yurtdışında 133 dolar gibi bir fiyat etiketi bulunacak. Cihazın 6 GB RAM’e sahip versiyonunun ise 160 dolar gibi bir fiyatı olacak. Cihazın ülkemizde de satışta olması bekleniyor.


Xiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldüXiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldü
Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın performansını kullanıcıları belirleyecekXiaomi Mi 10 Pro Plus'ın performansını kullanıcıları belirleyecek

PAYLAŞ