Resmi olarak tanıtılan Realme C3'ün teknik özellikleri - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Realme C3'ün teknik özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz sene C2 modelinin devamı niteliğinde olan C3’ü piyasaya sürmek için hazırlanan Realme uygun fiyatlı yeni akıllı telefonunu tanıttı. Yüksek pil gücü ve Android 10 tabanlı gelecek olan Realme C3 dikkatleri üzerine topladı.

Çin merkezli teknoloji devi Oppo’nun alt markası olarak piyasaya giriş yapan Realme geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına da hızlı bir giriş yapmıştı. Realme C2 ile global pazarda geçtiğimiz sene dikkat çeken şirket bu yıl, serinin devamı niteliğinde olan Realme C3’ü Hindistan’da tanıttı. Farklı renk seçenekleri ve gelişmiş özellikleriyle segmentine göre oldukça etkileyici özelliklere sahip olan Realme C3 önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek.

Realme XT Türkiye'de satışa!Realme XT Türkiye'de satışa!

Tasarımıyla oldukça şık bir görünüme sahip olan Realme C3’ün etrafı ince ekranla çevrili. Damla çentikli ekrana sahip olan cihaz aynı zamanda HD+ ekrana sahip. Kamera performansıyla giriş seviyesi bir akıllı telefona göre iyi bir deneyim sunan Realme C3 otomatik odaklama sistemine sahip.

Realme C3 özellikleri ve fiyatı

6.5 inçlik bir ekrana sahip olan Realme C3 HD+ ekran üzerine kurulu. Giriş segmentinde yer alan bir akıllı telefon olan Realme C3 gücünü MediaTek Helio G70 işlemci yongasından alıyor. 3 GB RAM desteği sunan cihazın dahili depolama kapasitesi 32 GB ve 4GB LPDDR4X RAM/64 GB seçeneğine sahip. Çift SIM kart desteği sunan Relame C3 üçlü kart yuvasına sahip. Bu sayede kullanıcılar cihazı kullanırken microSD kart desteğinden yaralanmak için ikinci SIM kartlarından vazgeçmek zorunda kalmıyor.

Realme 5 Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu

İnce çerçevesiyle şık bir görünüm sunan Realme C3 tasarımında Realme markasının diğer cihazlarındaki tasarımlardan izler görmek mümkün. Ön panelinde 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir selife kamerası bulunduran Realme C3 arka panelinde ikili kamera sistemi bulunuyor. Ana kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan cihaz 2 Megapiksel çözünürlüklü derinlik algılama sensörüne ev sahipliği yapıyor. Yapay zeka destekli kamera yazılımına sahip olan Realme C3 otomatik odaklama gibi çeşitli özelliklere sahip.

Kutusundan Android 10 tabanlı olarak çıkan Realme C3, 5.000 mAh’lık güçlü batarya kapasitesine sahip. Realme UI arayüzüne sahip olan cihaz kullanıcılarına yüksek doygunluk ve kontrast vadediyor. Tersine şarj özelliği sunan Realme C3’te Type-C yerine microUSB bağlantısı bulunuyor.

Blazing Red ve Frozen Blue renk seçeneklerine sahip olan cihaz 14 Şubat’ta Hindistan’da piyasaya sürülecek. Cihazın 3 GB RAM desteğine sahip olan versiyonu 100 dolardan, 4 GB RAM desteği olan versiyonu ise 110 dolardan satışa sunulacak. Cihazın Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı ise henüz bilinmiyor.


Realme akıllı televizyon pazarına giriyorRealme akıllı televizyon pazarına giriyor
Realme 5i Türkiye fiyatı belli oldu!Realme 5i Türkiye fiyatı belli oldu!

PAYLAŞ