Resmi olarak tanıtılan Realme Band özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Realme Band özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 16:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam eden Realme şirketi, şimdi ise yeni akıllı bileklik modeli Realme Band’i duyurdu. Realme’nin bu yeni akıllı bilekliği 0.96 inç ekran büyüklüğüne sahip olarak geliyor. Bugün gerçekleştirilen lansman ile beraber şirketin Realme Band adlı akıllı bileklik modeli duyuruldu. Bu yeni model sahip olduğu ekran boyutu ve uygun fiyatı ile dikkatleri çekiyor. 80x160 piksel çözünürlüklü renkli bir ekran ile gelen Realme Band, 0.96 inç büyüklüğe sahip durumda. Tek seferde 64 karakter gösterebilen ekran, daha uzun bildirimleri ise aşağı kaydırarak gösterebiliyor. Realme Band, rakiplerinin arkasında kalarak dokunmatik enrana değil, dokunmatik bir tuş ile kontrol ediliyor.

Realme Band, akıllı bileklik modeli tanıtıldı

Realme 6 ailesinin çıkış tarihi ve özellikleri açıklandıRealme 6 ailesinin çıkış tarihi ve özellikleri açıklandı

Realme Band’in ekranı kordona kadar uzanan koruyucu bir cam ile geliyor. Ekranın korunması için kullanılan bu malzeme bilekliğin aşınmasını ve yıpranmasının önüne geçiyor. Diğer yandan bu bileklik modelinde IP68 sertifikası bulunuyor. Bu sayede 1.5 metreye kadar su geçirmeyen bir yapıda geliyor ve bileklik ile rahat bir şekilde duş alınabiliyor. Realme, şarj noktasında ayrı bir şarj kablosuna ihtiyaç duymadan kordonun alt bölümüne gizlenmiş olan USB-A bağlantı noktası ile akıllı bilekliği direkt bir şekilde şarj etmeye imkan sağlıyor. Realme Band modelinin 90 mAh’lik bir bataryası bulunuyor ve kalp ritmi takibi özelliği aktif ise 10 gün boyunca kullanım imkanı sunuyor.

Bilekliğin bataryası tam boş halde iken ise 1 saat 47 dakika içerisinde şarj olabiliyor. Bu yeni akıllı bileklik modelinde kalp ritmi takibinin yanı sıra uyku takibi ve adım sayacı gibi özellikler de bulunuyor. Realme Band modelinde 9 ayrı spor modu bulunuyor. Yürüyüş, yoga, tırmanma, bisiklet, kriket, koşu, sabit bisiklet ve yüzme gibi sporların verileri uygulama üzerinden takip edilebiliyor. Realma Band, akıllı telefonlarda yer alacak olan LinkSmart uygulaması ile beraber çalışabiliyor. Modelin zeytin yeşili, siyah ve sarı renk seçenekleri bulunuyor. Realme Band modelinin üç farklı renk seçeneği ile beraber 16mm kordonu olacak. 20 dolar fiyat etiketi ile Hindistan’da satışa sunulacak olan model 9 Mart tarihinde tüm dünyada piyasada olacak.


BigReact Hackathon Yarışması 4 - 5 nisan'da!BigReact Hackathon Yarışması 4 - 5 nisan'da!
Realme'nin ilk akıllı bilekliği tanıtıldı!Realme'nin ilk akıllı bilekliği tanıtıldı!

PAYLAŞ