Resmi olarak tanıtılan Oppo Watch özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Oppo Watch özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 08:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliğinin iptal edilmesi ile beraber teknoloji şirketlerinin yeni ürün tanıtımları da erteleniyor. Bu gecikmelerden birisini yaşayan Oppo şirketi, merakla beklenen yeni ürünlerini tanıttı. Geçtiğimiz dakikalarda yaptığımız haber ile şirketin yeni Oppo Find X2 ve Oppo Find X2 Pro modellerinin detaylarını sizlere aktarmıştı. Şimdi ise şirket yeni akıllı saat modeli Oppo Watch ile karşımıza geliyor. Tasarımı ve genel hatları ile Apple Watch’a bir hayli benzerlik gösteren bu saat, WearOS işleitm sistemi ile çalışıyor. Gelin şimdi Oppo Watch modelinin özellikleri ve fiyatı ne durumda detayları ile bakalım.

Oppo Watch özellikleri ve fiyatı

44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı

1.6 inç ve 1.9 inç olarak iki farklı seçenek sunan bu saatin kavisli bir AMOLED ekranı bulunuyor. Bu ekran DCI-P3 renk gamunu yüzde 100 olarak sunabiliyor. 326 ppi yoğunluğa sahip olan bu cihazın ekranında ince çerçeveler dikkat çekiyor. Ayrıca saatin yan tarafında ise iki düğme yer alıyor. Saatin özelliklerine bakacak olursak bu noktada kalp atışı analizi, egzersiz takibi ve uyku gibi yetenekleri bulunuyor. Ayrıca saatin EKG yeteneği de bulunuyor. Suya karşı dayanıklılık noktasında 5ATM olarak derecelendirilen saat Qualcomm’un Snapdragon Wear 2500 işlemcisinden güç alıyor ve Apollo 3 isimli yardımcı işlemci cihaza eşlik ediyor.

28 nm üretim sürecine sahip olan 1.2 Ghz’lik dört çekirdekli işlemciye sahip olan Wear 2500 işlemcisi modelde yer alırken X5 LTE modeme sahip olarak geliyor. SIM kart yuvası olmayan bu saatin eSIM desteği bulunuyor. İşletim sistemi olarak WearOS kullanan ve Color OS Watch arayüzüne sahip olan saat 17 dakikada yüzde 50 seviyelerine kadar şarj olabiliyor. Model ilk etapta Çin’de satışa sunulacak ve 215 dolar fiyata sahip olacakken 46 mm’lik versiyon ise 288 dolar fiyatla alınabilecek.


OPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyorOPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyor
OPPO başkan yardımcısından OPPO Find X2 hakkında açıklamalar!OPPO başkan yardımcısından OPPO Find X2 hakkında açıklamalar!

PAYLAŞ