Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno4 Mo Salah Edition özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno4 Mo Salah Edition özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-10 18:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OPPO, Liverpool'un golcüsü Salah'ı bu sefer direkt telefonuna taşıdı. Şirket, OPPO Reno4 Mo Salah Edition resmi olarak tanıtıldı.

Son dönemlerde pek çok şirket ürünlerinin tanıtımı için ünlü isimleri marka yüzü yapıyor. Markaların tercih ettiği isimler bölgelere göre değişiklik gösterebiliyor.

Oppo K7x tanıtımı gerçekleştiOppo K7x tanıtımı gerçekleşti

Bir süredir Liverpool'un Mısırlı golcüsü Salah’la Afrika ve Orta Doğu'daki telefonlarının reklamı için iş birliği içerisinde olan OPPO ile Salah arasındaki iş birliği bir adım öteye taşımaya karar verdi ve Salah’ın adını yeni bir akıllı telefonuna verdi.

OPPO Reno4 Mo Salah Edition teknik özellikleri

Teknik özellikler açısından Reno 4 modeliyle aynı özelliklere sahip olan OPPO Reno4 Mo Salah Edition, 6.4 inç OLED ekranla karşımıza çıkıyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 720G yonga setinden alan cihaz  VOOC 4.0 Flash Charge'a sahip.

Önce Huawei şimdi de Oppo, Samsung'u tahtından indirdi!

Kırmızı ve koyu gri renklere sahip olan OPPO Reno4 Mo Salah Edition’ın arka kapadığında Salah'ın imzası ve resmi bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda da Salah'ın arka plan görseli olduğu ColorOS 7.2'ye özel bir tema ile kullanıcılarına merhaba diyor.

  • Ekran: 6,4 inç FHD+ AMOLED
  • İşlemci: Snapdragon 720G
  • RAM: 8 GB RAM
  • Arka kamera: 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
  • Ön kamera: 32 MP + 2 MP
  • Depolama: 128 GB
  • Batarya: 4015 mAh
  • İşletim sistemi: ColorOS 7.2

Tek bir renk seçeneğiyle satışa sunulan OPPO Reno4 Mo Salah Edition’ın 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan versiyonu 6.590 Mısır poundu yani vergiler hariç yaklaşık 3.410 TL’den satışa sunuluyor. Standart Reno4'ün ülkemizdeki satış fiyatı ise 3.800 TL’den başlıyor. Cihazın yeni versiyonun sadece Mısır'da satılması bekleniyor.


OPPO A73 Türkiye'de satışa çıktıOPPO A73 Türkiye'de satışa çıktı
OPPO Reno 5 yoldaOPPO Reno 5 yolda

PAYLAŞ