Resmi olarak tanıtılan OPPO Find X2 Pro ve Find X2 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan OPPO Find X2 Pro ve Find X2 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Birkaç gündür sızıntıları gelmeye devam eden OPPO’nun merakla beklenen yeni Find X2 Pro ve Find X2 modelleri resmi olarak tanıtıldı. Cihazların tanıtılması ile beraber tüm teknik detayları da ortaya çıkmış oldu. OPPO’nun 2020 yılı için ilk amiral gemisi modelleri olan Find X2 Pro ve Find X2 modelleri sahip olduğu tasarım ve özellikler ile ön plana çıkıyor. Her iki modelde ortak bir tasarım çizgisine sahip olurken, cihazlar genel anlamda modern bir yapı ve görünüm ile geliyor. İlk nesil Find X modelinden sonra farklı bir motorlu ön kamera yerine ekran delikli tasarım ile gelen cihazlarda oldukça ince çerçeveler ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısını görüyoruz. Modellerden olan X2 Pro modelinin turuncu renkte olan versiyonu deri kaplama bir arka yüzey ile geliyor. Find X2 Pro ise normalde seramik bir arka yüzeyle geliyor.

OPPO Find X2 Pro ve Find X2 özellikleri ve fiyatı

44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı

Cihazların asıl olayı olan donanım özelliklerine gelecek olursak, OPPO Find X2 Pro modeli daha güçlü yapısı ile dikkat çekiyor. Modelde 6.7 inçlik 120 Hz ekran yenileme oranına sahip olarak geliyor. 3168 x 1440 olarak 3K çözünürlüklü bu ekran maksimumda 1200 nit HDR bir panel sunabiliyor. Bu panel AMOLED yapıda olurken ekran Galaxy S20 serisinden farklı olarak yüksek çözünürlükte 120 Hz yenileme hızını sunabiliyor. Yüksek görüntü kalitesi ile beraber akıcı bir deneyim sunacak olan bu modelin işlemci gücü ise Snapdragon 865 olarak karşımıza çıkıyor. 12 GB LPDDR5 RAM’in yer aldığı cihazda 512 GB UFS 3.0 depolama birimi bulunuyor.

4260 mAh kapasiteli pil 65W hızlı şarj desteği ile 38 dakikada tamamen dolabiliyor. 32 megapiksel selfie kamerasının yer aldığı cihazın arkasında ise 48 megapiksel ana + 48 megapiksel ultra geniş açı + 13 megapiksel periskop kameralar bir araya geliyor. Bu kamera sistemi ile beraber 5x optik, 10x kayıpsız, 60x dijital zoom yapılabiliyor. Ayrıca ana kamera ile telefoto kameralarda optik görüntüleme sabitleme özelliği de bulunuyor. 5G ve WiFi 6 desteklerinin yer aldığı bu telefon kutu içinden Android 10 temele sahip ColorOS 7 arayüzüne sahip olarak çıkıyor.

İki farklı renk seçeneğine sahip olan OPPO Find X2 modeli teknik olarak Pro versiyonun çok gerisinde kalmıyor. Öyle ki Pro’dan farklı olarak 256 GB dahili depolama ve 65W hızlı şarj destekli 4200 mAh’lik pili bu cihazda görüyoruz. Cihazın arkasında üçlü kamera sistemi yer alırken, periskop kamera yer almıyor. Bunun yerine ise 48 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı + 13 megapiksel telefoto lensleri görüyoruz. Bu model ise 3x optik ve 20x dijital zoom sunabiliyor. Her iki telefonda Gorilla Glass 6 korumasına sahip olurken kulaklık girişi ve USB Type-C girişlerin olduğunu belirtelim.

Fiyatlara gelecek olursak ise OPPO Find X2 modeli 999 euro seviyesinde olacakken, Pro olan model ise 1200 Euro fiyat etiketiyle Avrupa’da satışta olacak.


OPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyorOPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyor

PAYLAŞ