Resmi olarak tanıtılan OPPO Ace2 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan OPPO Ace2 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-14 11:46:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

OPPO’nun oyun performansı odaklı geliştirdiği yeni akıllı telefon modeli OPPO Ace2 resmi olarak tanıtıldı.

Dün yeni ürünlerini tanıtmak için çevrimiçi bir lansman düzenleyen Çin merkezli teknoloji devi OPPO Uzun bir süredir sızıntı haberleriyle gündemden düşmeyen yeni akıllı telefon modelini tanıttı.  

OPPO Find X2 Lite'ın özellikleri gün yüzüne çıktıOPPO Find X2 Lite'ın özellikleri gün yüzüne çıktı

Şirketin geçtiğimiz dönemlerde tasarladığı Reno Ace modelinin büyük bir ilgi görmesi OPPO’nun Ace adında yeni bir seriye başlaması yönünde karar almasını sağlamıştı. Serinin ilk modeli olan Ace2 ise özellikleriyle mobil oyun severlerin dikkatini çekmeyi başardı. 

OPPO Ace2 özellikleri ve fiyatı 

6.55 inç ekrana sahip olan OPPO Ace2, 2400x1080 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip. kullanıcılarına dayanıklı bir ekran sunan OPPO Ace2’nin ekranı Gorilla Glass 5’le korunuyor. Ekran kasa oranı yüzde 91.8 olan OPPO Ace2, 90Hz ekran yenileme hızına sahip. Ekranı DCI-P3 renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan OPPO Ace2, HDR10+ sertifikasına sahip ve 1100 nit gibi oldukça yüksek bir parlaklık değerine ulaşabiliyor.  

OPPO Reno 3 global versiyonu Türkiye'de satışa çıkacak mı?

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alan OPPO Ace2, 12 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı, 8 GB RAM 128 GB dahili depolama alanı ve 8 GB RAM 256 GB dahili depolama alanına sahip olan üç farklı versiyonla alıcılarının karşısına çıkıyor. Turbo Write ve Host Performance Boost teknolojileri sayesinde veri aktarım hızıyla dikkatleri çeken OPPO Ace2, aynı zamanda etkili bir soğutma sistemine sahip. Enerji yönetimi konusunda oldukça başarılı olan OPPO Ace2, enerji tüketimi yüzde 12 civarında düşürebiliyor. Oyun odaklı geliştirilen OPPO Ace2 için oyunlarda en iyi sonuçları verecek optimizasyon modları da geliştirilmiş olması da yüksek özellikler gerektiren oyunlarında rahatlıkla oynanabilmesine imkan tanıyor. 

Arka panelinde 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açı sensör, 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP monokrom sensöre ev sahipliği yapan OPPO Ace2’in ön panelinde 16MP çözünürlüğünde selfie kamerası bulunuyor. 4.000MAh’lık pil gücüne sahip olan OPPO Ace2 65W hızlı şarj ve 40W kablosuz şarj ile destekleniyor. 10W ters şarj özelliğine de sahip olan OPPO Ace2’nin 8 GB RAM 128 GB dahili depolama seçeneğine sahip olan modeli için belirlenen fiyat etiketi 567 dolar. Ailenin en yüksek özelliklere sahip olan 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneğine sahip olan versiyonu için belirlenen fiyat etiketi ise 652 dolar. 


OPPO OPPO "Ace" serisini duyurdu
Oppo A92s tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldıOppo A92s tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ