Resmi olarak tanıtılan OPPO A72 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan OPPO A72 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-22 14:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Türkiye'de de aktif olarak görev yapan teknoloji şirketi OPPO, ürün listesine OPPO A52 ve OPPO A12'nin ardından OPPO A72 modelini de eklediğinin bilgisini verdi. Şirketin cihazın ön kamerasını bir ekran deliğinin içine yerleştirdiği bu modeli OPPO A72, özellikle dikkat çekici gövde rengi ile beraber beğeni kazanıyor. Parmak izi sensör özelliğinin yan kısımda yer aldığı söz konusu bu telefon, 6,5 inç Full HD+ LCD ekran üstüne kuruluyor ve gücünü Snapdragon 665 ile 4 GB RAM‘den alıyor.

Cihazın dahili depolama alanı ise 128 GB ve arka kısmında da dörtlü bir kamera sistemi taşıyor. Kamera modülünde 48 megapiksel ana + 16 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor. Cihazın ön kısmında ise 8 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. OPPO A52 modelinde olduğu gibi 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pili sayesinde kullanıcılara eşsiz bir kullanım sunacak olan OPPO A72, microSD desteğine de sahip. Cihaz kutusundan çıkarken Android 10 üstü Color OS 7.1'e sahip olurken aynı zamanda cihazda 3,5 mm kulaklık girişi de yer alıyor.  Bağlantı için USB-C kullanan model, bu açıdan modern beklentileri fazlasıyla karşılıyor. 

OPPO A72, dikkat çekici özellikler ile beraber geliyor

Söz konusu bu akıllı cep telefonu modelin, Avrupa'da 250 euro seviyesinde satılacağı kaynaklar tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor. Bu akıllı cep telefonun Türkiye'de de satılacağı düşünülüyor. Bildiğiniz OPPO, Türkiye'de de resmi olarak faaliyet gösteriyor. 

 





PAYLAŞ