Resmi olarak tanıtılan OPPO A31 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan OPPO A31 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-17 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi OPPO, ürün yelpazesine yeni modeller dahil etmeye devam ediyor. Şimdi ise kısa süre önce Endonezya merkezinde OOP A31 modelini tanıttı. Şirket dünya genelinde amiral gemisi özellikleri uygun fiyatlı etiketleri ile bilinirken, ülkemizde ise yaptığı özel reklam kampanyaları ile bilinirliğini artırmaya devam ediyor. Son olarak şirketin yeni akıllı telefon modeli OPPO A31 oldu. OPPO’nun tanıtmış olduğu bu yeni akıllı telefon yüksek bir ihtimalle Türkiye satış pazarında da yer alacak. Çentikli bir tasarıma sahip olarak gelen model ince çerçevelere sahip olurken, arka yüzeyde parmak izi tarayıcısını barındırıyor.

Oppo A31 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi ve Oppo’dan dikkat çeken açıklamaXiaomi ve Oppo’dan dikkat çeken açıklama

Cihazın donanım özelliklerine gelecek olursak 6.5 inçlik HD+ LCD bir panele sahip durumda. İki farklı renk seçeneğine sahip olan cihaz işlemci gücü tarafında MediaTek Helio P35 kullanırken, 4 GB RAM belleği yer alıyor. Cihazın microSD kart ile artırılabilir 128 GB dahili depolaması bulunuyor. Kutu içinden beklenildiği gibi Android 10 değil Android Pie sistemi ile çıkış yaparken model ColorOS 6.1 ile geliyor. 4230 mAh’lik bir pile sahip olan cihazda kulaklık girişi de olurken 8 megapiksel selfie ve arka yüzeyde ise 12 megapiksel ana + 2 megapiksel portre ve 2 megapiksel makro lensleri bulunuyor.

Cihazın açıklanan yurt dışı fiyatına göre 190 dolarlık bir satış etiketi bulunacak. Modelin önümüzdeki günlerde Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.


OPPO yeni ekran garantisi kapmanyasını açıkladıOPPO yeni ekran garantisi kapmanyasını açıkladı
OPPO, Find X2'nin tanıtılacağı etkinliği ertelediOPPO, Find X2'nin tanıtılacağı etkinliği erteledi

PAYLAŞ