Resmi olarak tanıtılan OPPO A12 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan OPPO A12 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-10 09:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Oppo, geçtiğimiz günlerde Reno 4 ve Reno 4 Pro modellerinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Şirket üst seviye modellerin yanı sıra uygun fiyatlı modelleri de sunmayı ihmal etmiyor. Bu noktada ise Oppo A12 modelinin özellikleri ve fiyatı nihayet resmileşti. Oppo A12 modelinin sahip olduğu özelliklere bakacak olursak cihazda 6.22 inç büyüklüğünde 720x1520 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran paneli bulunuyor. TSMC’nin 12 nm fabrikasyon sürecine sahip olan 2.3 GHz hızında MediaTek Helio P35 işlemcisinin güç verdiği bu modelde 3 GB RAM bulunuyor.

OPPO A12 özellikleri ve fiyatı

OPPO Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli olduOPPO Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

TFT bir ekran paneline sahip olan modelin çentik tarafında 5 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Arka yüzeyde ise 13 megapiksel F2.2 ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü f2.4 kamera eşlik ediyor. Ayrıca 6x dijital yakınlaştırma da yapabildiğini belirtelim. 4230 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan cihaz çift SIM kart yuvasına sahip olarak geliyor. Cihazın 3 GB ve 4 GB RAM olarak iki farklı versiyonu bulunuyor.

Kutu içerisinden Android 9 işletim sistemi ve ColorOS 6.1.2 arayüz sürümü ile çıkan modelin parmak izi tarayıcısı ise modelin arka yüzeyinde bulunuyor. OPPO’nun yeni A12 modeli mavi ve siyah olarak iki farklı renk seçeneği ile satışa çıkıyor. Modelin başlangıç fiyat etiketinin ise 135 dolar seviyesinde olduğunu belirtelim. Modelin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.


OPPO Reno4 Pro basın görselleri heyecanlandırdıOPPO Reno4 Pro basın görselleri heyecanlandırdı

PAYLAŞ