Resmi olarak tanıtılan Nubia Play özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Nubia Play özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-23 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji ve telefon üreticisi olan ZTE’nin alt markası konumunda yer alan Nubia, orta segmette konumlandırmış olduğu 5G destekli yeni akıllı telefon modeli Nubia Play’i duyurdu. 144 Hz yenileme hızına sahip olan 6.65 inç ekrana sahip olan bu modelin FHD+ AMOLED bir ekranı bulunuyor. Bu modelin işlemci gücü tarafında ise Qualcomm’un Snapdragon 765G yonga setinin kullanıldığını görüyoruz. Çin’in önde gelen teknoloji şirketlerinden olan ZTE adı altında faaliyetlerini sürdüren Nubia, bir süredir üzerinde çalışmış olduğu yeni modelini nihayet karşımıza sundu. Nubia Play olarak adlandırılan bu yeni modelin orta seviye bir akıllı telefon olarak geldiğini görüyoruz. Ancak cihazın orta seviye olmasına rağmen sahip olduğu özellikler ile oldukça dikkat çektiği gözüküyor.

Nubia’nın yeni Play modeli tanıtıldı

Resmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatı

Cihazın özelliklerine gelecek olursak modelin 144 Hz yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme oranlı 6.65 inçlik bir AMOLED ekranı bulunuyor. Panel üzerinde ince çerçevelerin sahip olduğu modelin 12 megapiksellik bir ön kamera bulunuyor. Etkileyici bir görünüme sahip olan modelin arka yüzeyi ise 48 megapiksel kameraya ek olarak 8 megapiksel ultra geniş açı sensör, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik sensörü olarak toplamda dörtlü kamera sistemini göreceğiz.

Donanım tarafında 5G SA / NSA çift mod desteği sunan Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemci setine sahip olan model sıvı soğutma sistemine sahip durumda. Grafik birimi olarak Adreno 620’nin tercih edildiği bu cihaz 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB dahili depolamaya sahip durumda. Nubia Play, 30W hızlı şarj desteğine sahipken 5100 mAh’lik bir batarya ile geliyor. Android 10 işletim sistemli NubiaUI 8.0 arayüzüne sahip bu modelde USB Type-C ile Bluetooth 5.0 desteği bulunuyor.

5G desteği ile dikkat çeken Nubia Play, üç farklı yapılandırma seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Modelin 6 GB RAM / 128 GB depolamalı versiyonu 399 dolar, 8 GB RAM / 128 GB depolama versiyonu 381 dolar ve son olarak ise 8 GB RAM ile 256 GB depolamalı versiyonu 424 dolar fiyat etiketi ile görüyoruz.


Akıllı telefon üreticisi Nubia'dan gelecekteki stratejisi hakkında önemli açıklamalarAkıllı telefon üreticisi Nubia'dan gelecekteki stratejisi hakkında önemli açıklamalar
Nubia Play'in basın görselleri yayınlandıNubia Play'in basın görselleri yayınlandı

PAYLAŞ