Resmi olarak tanıtılan Nuba Watch özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Nuba Watch özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı saat formunda olan Alpha telefon modeli ile oldukça dikkat çeken Nubia şirketinin beklenen akıllı saati Nubia Watch ile resmi olarak adından söz ettiriyor. Hatırlamak gerekirse Nubia'nın tanıtımını yapmış olduğu sat formundaki akıllı cep telefon Alpha, MWC 2019'un en garip mobil ürünü olmayı başardı. Bu ürün akıllı saat ile akıllı cep telefonu bir araya getiriyor ve bünyesinde ise 960×192 piksel çözünürlüğe sahip 4 inç esnek OLED ekran taşıyordu ve bu ekran geriye doğru ciddi şekilde esneyebiliyordu.

Şimdi ise direkt olarak akıllı saat şeklinde lanse edilen Nubia Watch'un tanıtımı gerçekleşti. Bünyesinde 4.01 inç boyutunda, "her zaman açık öncelikli" dokunmatik bir AMOLED ekran yer alan ve ekranı kavisli bir şekilde bileğe saran ürün, bu tasarım özelliğiyle son derece fütüristik gözüküyor. Çeşitli konularda da bilgi verme özelliğine sahip olan arayüzleri bulunan Nubia Watch, değişebilir kayışa sahip ve metal bir gövde üzerine kuruludur. Onu telefonlardan bağımsız hale getiren e-SIM desteği en çok dikkat çeken detaylarından olan saat, aktarıldığı kadarıyla üç farklı renk seçeneğiyle geliyor. Modelde elbette Bluetooth, NFC ve WiFi da yer alıyor. 

Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!

Nubia Watch akıllı saat beklenenden uygun fiyatlı

Hatırlamak gerekirse telefon özellikli Nubia Alpha‘nın Bluetooth versiyon 450 euro, eSIM versiyon 550 euro, altın versiyon ise 650 euro fiyat etiketine sahipti. Nubia Watch ise Çin’de 257 dolardan raflardaki yerini almış durumda. Bu açıdan geniş bir kitleye ulaşacağı gibi görünen ürünün, Türkiye’de resmi olarak satılmayacağını belirtelim. Ancak aracı firmalar modeli Türkiye’ye pazarına getirebilir. Tasarımı ve bileği saran özelliğiyle son derece sıradışı bir görünüm sunan Nubia Watch akıllı saat, diğer akıllı saatlere göre daha farklıdır. Birden fazla arayüzde sahip olmasıyla kullanıcıya farklı bilgiler sunan bu akıllı saat, tıpkı bir akıllı telefon gibi. 


Resmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatı
Nubia Play'in basın görselleri yayınlandıNubia Play'in basın görselleri yayınlandı
Resmi olarak tanıtılan Nubia Play özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Play özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ