Resmi olarak tanıtılan Nokia 8.3 5G özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Nokia 8.3 5G özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

HDM Global çatısı altında modellerini sunmaya devam eden Nokia’nın yeni akıllı telefon modeli tanıtıldı. Nokia 8.3 5G olarak tanıtılan bu cihaz için tüm özellikler ve fiyat detayları ortaya çıkmış oldu. Akıllı telefon pazarında son dönemde sessizliğini koruyan şirketlerden olan Nokia, kısa süre önce gerçekleştirdiği bu hamle ile sessizliğini bozmuş oldu. Gerçekleştirilen bir etkinlik ile beraber şirket ilk olarak Nokia 8.3 5G modelini tanıttı. Adında da geçtiği üzere model 5G destekli bir yapıda geliyor. Ön yüzeyde Nokia logosunun bulunduğu modelin alt kısmında geniş bir çerçeve bulunuyor. Ön kamera ise modelin ekran deliği yapısında yer alıyor ve cihazın arka yüzeyinde ise yuvarlak yapıda bir kamera modülü bulunuyor.

Nokia 8.3 5G tanıtıldı

Nokia 10'un detayları sızdırıldıNokia 10'un detayları sızdırıldı

Cihazın donanım özelliklerine gelecek olursak, modelde 6.81 inç büyüklüğünde PureDisplay Full HD+ HDR bir ekran paneli bulunuyor. İşlemci gücü olarak Snapdragon 765G kullanan cihazın 6 ve 8 GB RAM kapasiteli versiyonları yer alıyor. 64 ve 128 GB dahili depolamaya da sahip olan model microSD kart ile 400 GB’a kadar artırılabiliyor. 18W hızlı şarj destekli 4500 mAh’lik bir pil ile gelen bu modelin 24 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Arka yüzeydeki dörtlü kameraya baktığımızda ise 64 megapiksel + 12 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik + 2 megapiksel makro kamera bulunuyor. Zeıss imzalı bu kamera sisteminde gece modu da yer alırken kulaklık girişi ile beraber yan tarafta parmak izi sensörü olduğunu belirtelim

Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan bu yeni modelin Avrupa’da 559 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacağı ve üst seviye versiyonun ise 649 Euro fiyata sahip olacağı ifade ediliyor.


Nokia'nın yeni tuşlu telefonu ortaya çıktıNokia'nın yeni tuşlu telefonu ortaya çıktı
Redmi olarak tanıtılan Nokia C2 özellikleri ve fiyatıRedmi olarak tanıtılan Nokia C2 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ