Resmi olarak tanıtılan Motorola One Fusion özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Motorola One Fusion özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-03 19:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Motorola, geçtiğimiz ay duyurmuş olduğu One Fusiom+'ın bazı modellerini kırparak One Fusion'ı tasarladı. Bugün düzenlemiş olduğu etkinlikte de One Fusion isimli yeni akıllı telefonunun duyurusunu yapan şirket, kullanıcılara uygun fiyatlı olmasına rağmen kullanışlı bir cihaz sunmayı planlamış görünüyor.

Cep telefonu sektörünün köklü isimlerinden birisi olan Motorola, eski popülaritesinden çok uzakta olsa dahi sektörden kopmuş değil. Şirket, yeni ürünler için elindeki bütün imkanları kullanıyor. Özellikle de son dönemlerde birkaç yeni akıllı telefon modeli ile karşımıza çıkmayı başardı. Motorola şimdi ise "One Fusion" isminde yeni akıllı telefonunu tüketiciler ile buluşturdu.

Apple iPhone'lar için masa üstü modunu kullanıma sunacakApple iPhone'lar için masa üstü modunu kullanıma sunacak

Motorola, piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefonlarda kırpma işlemi uygulayarak yeni modeller üretmeyi seviyor. Şirket, yaklaşık olarak 1 ay önce One Fusion+ isimli modelini tanıtmıştı. Bu modelin bazı özelliklerini kırpan şirket, bu defa da One Fusion isimli akıllı telefonu bekleyenleri ile buluşturdu.

Karşınızda Motorola One Fusion

Motorola One Fusion, One Fusion+'a  oranla biraz daha düşük özelliklere sahip. Dolayısı ile 6.5 inç büyüklükte Max Vision HD+ ekrana sahip olan akıllı telefonun fiyatının da uygun olması beklentiler arasında. Ayrıca bu telefon, işlemci ve kamera kurulumları ile de abisinden daha farklı donanımlara sahip.

Motorla'nın yeni telefonu 8 çekirdekli Snapdragon 710 işlemci ile gücünü sağlıyor. Şirket bu işlemcide 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip. Ek olarak bu cihazda 5.000 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor ve yetkililer, One Fusion'ın 48 saat boyunca şarj etmeden kullanılabileceğini söylüyorlar. 

Telefonun ekranında yer alan çentikte bulunan ön kamera,  8 MP çözünürlük sunuyor. Telefonun arkasına baktığımızda ise 48 MP ana kamera, 8 MP geniş açılı kamera, 5 MP makro kamera ve 2 MP de derinlik kamerasının olduğunu görüyoruz. Android 10 işletim sistemi ile çalışan telefon, USB Type-C girişini barındırıyor ve arka kısımdı yer alan Motorola logolu bölümle de parmak izi okuyucu sensör işlevi görüyor.

Motorola One Fusion teknik özellikleri

  • Ekran: 6.5 inç, Max Vision HD+
  • İşlemci: Snapdragon 710
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 64 GB
  • Ön Kamera: 8 MP
  • Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Boyutlar: 164,96 mm x 75,85 mm x 9,4 mm
  • Ağırlık: 202 gram

Motorola yetkilileri, yeni akıllı telefonları ile ilgili olarak herhangi bir fiyat açıklamasında bulunmadılar. Fakat beklentiler, bu akıllı telefonun 300 Euro (yaklaşık 2.310 TL) dolaylarından daha ucuz olacağı yönünde. Motorola ekibi, One Fusion'ın bugün itibari ile bazı Latin Amerika ülkelerinde, ilerleyen dönemlerde ise Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde satışa çıkacağını duyurdular. 



PAYLAŞ