Resmi olarak tanıtılan MacBook Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan MacBook Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 17:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Yeni çıkacak olan MacBook Pro; M1 yonga seti sayesinde önceki modellere göre çok daha iyi bir performans değerleri elde ederken 20 saate yakın kullanım süresi sunuyor. Bu yazımızda MacBook Pro özellikleri ve fiyatına yer verdik.

Apple'ın kendi geliştirmiş olduğu masa üstü işlemcisi M1'in yalnız bir üründe yer alacağı tahmin ediliyordu. Fakat sürpriz bir biçimde tanıtımı yapılan tüm Mac ürünleri M1 işlemci ile geldi. Aksine Intel işlemcili bir Mac cihazını göremedik.

Samsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyorSamsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyor

Yeni MacBook Pro özellikleri ve fiyatı

MacBook Pro with Touch Bar yine Apple M1 işlemcisi ile donatılmış. Apple, yeni model işlemcinin sahip olduğu potansiyeli tam olarak MacBook Pro modelinde göreceğimizi ifade ediyor ve üretkenlik uygulamalarının yüksek performansa ulaşacağını ifade ediyor.

Yeni nesil MacBook Pro kendisinden önceki modellere göre 2.8 kat daha iyi ve güçlü bir işlemci performansı, 5 kat daha hızlı bir grafik performansı, 11 kat daha iyi makine öğrenme performansı sunuyor. 20 saate kadar kullanım süresi sunabilen dizüstü fanlı bir soğutma sistemine sahip.

13.3 inçlik ekranında 2560x1600 piksel çözünürlük imkanı sunan yeni nesil MacBook Pro modeli yine MacBook Air modelinde olduğu gibi WiFi 6, Touch ID, 2TB'a kadar SSD, 16GB’a kadar RAM bellek, Thunderbolt 4 ve USB 4 destekleri barındırıyor. Yeni MacBook Pro modeli 14299TL başlangıç fiyatına sahip ve 25299TL seviyesine kadar çıkıyor.



PAYLAŞ