Resmi olarak tanıtılan LG Velvet 5G özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan LG Velvet 5G özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-08 13:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi LG'nin uzun süredir dillerden düşmeyen yeni akıllı cep telefon modeli LG Velvet'in tanıtımı gerçekleştirildi. Gücünü Snapdragon 765'den alan cihaz, Stylus kalem desteği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuluyor. LG Velvet adlı akıllı cep telefon modeli, çift ekranlı bir ekran aksesuarı ve Stylus kalemi destekleyen orta segment bir akıllı cep telefonu olarak Güney Kore'de raflarda yerini aldı. Hafif kavisli kenarlara sahip olan bu telefon şık bir görüntüye sahip olup üçlü kamera kurulumu ile beraber geliyor. 

LG Velvet tanıtım videosu yayınlandıLG Velvet tanıtım videosu yayınlandı

LG Velvet teknik özellikleri

MIL-STD 810G dayanıklılık ve IP68 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olan bu akıllı cep telefon, 20:5:9 en boy oranı ve 1.080 x 2.460 piksel çözünürlüğü destekleyen su damlası çentikli 6.8 inç FullHD+ POLED ekran barındırıyor. microSD kart ile depolama alanı artırılırken aynı zamanda 128GB dahili depolama alanı olan cihaz, gücünü ise 8GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 765 yonga setinden alıyor. LG'nin özel kullanıcı arayüzüne sahip olan telefon, kutusundan çıkarken Android 10 ile beraber geliyor. Cihazın diğer özellikleri arasında 3.5mm kulaklık girişi, 5 G, 4G LTE, Wi-Fi, NFC, Bluetooth, GPS ve USB C Tipi bağlantı noktası bulunuyor.

Optik açıdan LG Velvet, 48MP birincil sensör, 8MP ultra geniş açılı sensör ve portre çekimleri için 5MP derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olan bu telefonun, selfie ve görüntülü görüşmeler için ise ön kısmında 16 MP'lik bir kamera bulunduruyor. Güvenlik içinse ekrana gömülü olarak parmak izi sensörü ve 4096 basınç seviyelerine sahip Wacom stylus desteği de akıllı telefonun diğer özellikleri arasında. Bu özelliklere ek olarak 4.300mAh pil kapasitesi sunan LG Velvet'in kablolu ve kablosuz hızlı şarj desteği sunduğunu da belirtmek gerekiyor.

LG Velvet fiyatı

15 Mayıs tarihinde Güney Kore'de raflarda yerini alacak olan LG Velvet, şu an için ön sipariş aşamasındadır. Aurora Beyaz, Aurora Gray, Aurora Green ve Illusion Sunset olmak üzere dört renk seçeneği sunan LG Velvet'in satış fiyatı ise 734 dolar olarak açıklandı. Diğer pazarlara ne zaman geleceğine dair bir bilgi ise henüz paylaşılmış değil.


LG Velvet özellikleri netleştiLG Velvet özellikleri netleşti
LG Velvet ilk kez canlı görüntülendiLG Velvet ilk kez canlı görüntülendi
Merakla beklenen LG Velvet'in fiyat etiketi belli olduMerakla beklenen LG Velvet'in fiyat etiketi belli oldu

PAYLAŞ