Resmi olarak tanıtılan LG Velvet 4G özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan LG Velvet 4G özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji şirketinin üretici şirketlerinden LG, birkaç ay önce duyurusunu yaptığı 5G destekli akıllı cep telefonu Velvet'in 4G destekli versiyonunun sessiz sedasız duyurusunu yaptı. Şirket, 4G destekli olan Velvet'te işlemci değişikliği yapmayı tercih ederken, bu akıllı cep telefonun diğer teknik özelliklerine dokunmamış gibi gözüküyor. Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, kısa bir süre önce yeni tasarım diliyle tasarladığı akıllı cep telefonu Velvet'i duyurmuştu. Söz konusu bu akıllı cep telefon, sahip olduğu teknik özellikleri ve tasarımıyla da tüketicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Yeni bir listeleme yaparak Velvet'in 4G bağlantı destekli versiyonu hakkında açıklama yapan şirket, 4G destekli Velvet modelinde sadece işlemci değişikliği yapmayı tercih etmiş gibi gözüküyor. 

4G bağlantı destekli olan LG Velvet, 6.8 inç büyüklüğündeki FHD+ çözünürlük sunan POLED ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu ekranın üzerindeki çentikte ise 16 MP çözünürlük sunan öne kamera yer alıyor. Cihazın arka kısmında ise dikey ve b,irbirinden bağımsız olarak yerleştirilmiş olan üçlü kamera sistemi bulunuyor. Bu kamera kurulumunda ise 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP çözünürlüğündeki derinlik sensörü yer alıyor.

İddialı tasarımıyla LG Velvet geliyorİddialı tasarımıyla LG Velvet geliyor

4G bağlantı destekli LG Velvet

5G bağlantı desteğine sahip olan LG Velvet, son dönemlerde sık sık karşılaşılan Snapdragon 765G işlemci sisteminden güç alıyor. 4G bağlantı destekli versiyon ise 2 yaşındaki Snapdragon 845 işlemci sisteminden güç alıyor. Geçtiğimiz yıllar içerisinde oldukça konuşulan bu işlemci, kullanıcılara hala yeterli performans sunabilecek düzeydedir. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olarak kullanıcıların karşısına çıkacak olan bu telefon, ihtiyaç duyulan kullanıcılar için microSD desteği ile beraber geliyor. 

Android 10 işletim sistemine sahip olan 4G destekli Velvet, 4.300 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Quick Charge 3.0 teknolojisine sahip olan telefon, 9 watt kablosuz şarj özelliğini de destekliyor. Ayrıca bu akıllı telefon, toz ve suya karşı dayanıklılık sunan IP68 sertifikasının yanı sıra MIL-STD-810G genel dayanıklılık sertifikasına sahip. Sağlam bir akıllı telefon arayışında olan tüketiciler, 4G destekli LG Velvet'i tercih edecekler gibi görünüyor.

LG Velvet 4G teknik özellikleri

Ekran: 6,8 inç POLED, FHD+ (2340 x 1080 piksel)

İşlemci: 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 845

RAM: 6 GB

Depolama: 128 GB (microSD desteği mevcut)

Ön Kamera: 16 MP

Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + 5 MP

Bağlantı: 4G, Wi-Fi, Bluetooth 5, GPS, NFC, USB Type-C

Batarya: 4.300mAh

İşletim Sistemi: Android 10

Boyutlar: 167.08 mm x 74.0 mm x 7.85 mm

Ağırlık: 180 gram

LG'nin resmi internet sitesinde bulunan listeleme, 4G bağlantı destekli Velvet'in diyatı da gözler önüne seriliyor. Kullanıcıların siyah ve gümüş renkte satın alabilecekleri telefonun fiyatı ise 499 euro (yaklaşık 4.055 TL + vergiler) olarak belirlenmiş durumda. LG'nin yeni akıllı telefonunun Türkiye pazarına girip girmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

 


LG Velvet tanıtım videosu yayınlandıLG Velvet tanıtım videosu yayınlandı
LG Velvet özellikleri netleştiLG Velvet özellikleri netleşti
LG Velvet ilk kez canlı görüntülendiLG Velvet ilk kez canlı görüntülendi

PAYLAŞ