Resmi olarak tanıtılan LG Stylo 6 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan LG Stylo 6 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-20 13:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun bir süredir sızıntılarla gündeme gelen LG Stylo 6 modeli şirketin bugüne dek piyasaya çıkardığı en uygun fiyatlı akıllı telefon oldu.

Son bir aydır sızıntılarla gündemden düşmeyen LG Stylo 6 modeli nihayet tanıtıldı. Stylo ailesini genişletmeye devam eden LG, ailenin yeni üyesini bir önceki telefonun devam modeli niteliğinde değerlendirse de LG Stylo 6 özellikleriyle Stylo 5 modelinden daha geniş bir kitleye hitap ediyor.

Resmi olarak tanıtılan LG Velvet 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan LG Velvet 5G özellikleri ve fiyatı

LG Stylo 6 özellikleri

6.8 inç ekrana sahip olan LG Stylo 6, Full HD+ bir ekranla geliyor. Damla çentiği tasarımına ev sahipliği yapan cihaz çentiğin içerisinde 13 MP çözünürlüklü bir selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor. Boost Mobile üzerinden bugün satışa çıkan LG Stylo 6 henüz modeli bilinmeyen  2,3 GHz sekiz çekirdekli bir işlemci yongasından güç alıyor. 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan cihaz aynı zamanda ekstra hafıza desteğine ihtiyaç duyan kullanıcılarına microSD desteği sunuyor.

LG Q serisi yeni bir cihaz için marka başvurusu yaptı

Arka panelinde  13 MP’lik ana kameraya ek olarak 5 MP’lik ultra geniş açı sensörü ve yine 5 MP’lik derinlik sensörü ile kullanıcılarının karşısına çıkan LG Stylo 6 serisinin imza özelliklerinden olan yerleşik kalem desteğine de sahip. Her ne kadar bu noktada Galaxy Note modelleri kadar başarılı bir performansa sahip olmasa da LG Stylo 6’da kullanıcılarına anlık not alma konusunda yardımcı olarak günlük işleri hızlandırma yeteneğine sahip.

  • Ekran: 6,8 inç Full HD+
  • İşlemci: 2,3 GHz sekiz çekirdekli
  • RAM: 3 GB
  • Depolama: microSD destekli 64 GB
  • Arka Kamera: 13 MP + 5 MP + 5 MP
  • Ön Kamera: 13 MP
  • Batarya: 4.000 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Renkler: Açıklanmadı
  • Boyutlar: Açıklanmadı
  • Ağırlık: Açıklanmadı

LG Stylo 6 fiyatı

LG markasının bugüne dek piyasaya sürdüğü en uygun akıllı telefon olma özelliğine sahip olan LG Stylo 6 için belirlenen fiyat etiketi 219 dolar yani vergiler hariç yaklaşık olarak 1.484 TL. Ancak Boost Mobile’da şuan lansman kampanyası üzerinden 179 dolara alıcılarına sunulan cihaz kısa bir süre daha kampanyalı fiyattan satışta olmaya devam edecek.


LG Wing'in tasarımı akıllı telefon pazarına meydan okuyacakLG Wing'in tasarımı akıllı telefon pazarına meydan okuyacak
LG Stylo 6'nın teknik özellikleri ortaya çıktıLG Stylo 6'nın teknik özellikleri ortaya çıktı
LG Q serisi yeni bir cihaz için marka başvurusu yaptıLG Q serisi yeni bir cihaz için marka başvurusu yaptı

PAYLAŞ