Resmi olarak tanıtılan LG Style 3 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan LG Style 3 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-13 11:46:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde ardı ardına piyasaya sürdüğü ürünleriyle ses getiren LG, yeni akıllı telefonu olan LG Style 3’ü resmi olarak tanıttı.

Giriş ve orta segment cihazlarıyla akıllı telefon kullanıcılarına uygun fiyatlı alternatifler sunan LG bir dönemler kaybettiği popülerliğini geri kazanmaya çalışıyor. Yeni akıllı telefonunu Japanyo merkezli olarak tanıtan şirket bu seride Spen kalem desteği sunmamayı tercih etmiş. 

LG G9 ThinQ hakkında önemli sızıntılarLG G9 ThinQ hakkında önemli sızıntılar

Orta segment bir telefon olan LG Style 3’ü segmentinden ayıran en önemli özelliği ise Snapdragon 845 işlemci yongasına sahip olması. 

LG Style 3 özellikleri ve fiyatı 

6.1 inç ekrana sahip olan LG Style 3 gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemci yongasından alıyor. 4 GB RAM ve 68 HB dahili depolama alanına sahip olan LG Style 3 ekstra hafızaya ihtiyaç duyanlar için microSD kart desteğine sahip. Amiral gemisi segmentinde bir işlemciye ev sahipliği yapan LG Style 3’ün RAM ve depolama seçeneği bakımından piyasanın altında kaldığını söylemek mümkün.  

LG telefonların garantisi nasıl sorgulanır?

Ekran olarak OLED ekran teknolojisini kullanan LG Style 3 FHD+ çözünürlük sunuyor.  Ayrıca su damlası çentik yerine Apple’ın iPhone’larda kullandığı gibi bir çentik tasarımının kullanıldığı LG Style 3’te çentiğin içerisinde 8 MP çözünürlüğe sahip olan bir ön kamera bulunuyor. 

Arka panelinde çift kameraya sahip olan LG Style 3, 48 MP ana kameraya ve 5 MP bir sensöre ev sahipliği yapıyor. Yazılımsal olarak bokeh efekti sunan LG Style 3’ün çift kamerasıyla segmentinin altında kaldığını söylemek yanlış olmaz. 

Bazı açılardan eksik, bazı açılardan da segmentine göre üstün sayılabilecek olan LG Style 3 arka panelinde parmak izi sensörüne ev sahipliği yapıyor. 3.500 mAh’lık pil gücüne sahip olan cihazın hızlı şarj desteğine sahip olmadığı ise bilinmiyor. Kutusundan Android 10 tabanlı çıkacak olan LG Style 3 için belirlenen fiyat etiketi ise 38.160 yen yani 2.358 TL. 

  • Ekran: 6,1 inç FHD+ OLED ekran 
  • Boyut: - 
  • Ağırlık: - 
  • Batarya: 3.500 mAh 
  • Ön Kamera: 8 MP 
  • Arka Kamera: 48 MP + 5 MP 
  • RAM: 4 GB 
  • Depolama: 64 GB (MicroSD ile 512 GB) 
  • İşlemci: Snapdragon Snapdragon 845 
  • Bağlantı: - 



LG yeni amiral gemisi akıllı telefonunu yakında tanıtabilirLG yeni amiral gemisi akıllı telefonunu yakında tanıtabilir
LG akıllı telefonların tasarımını değiştirecekLG akıllı telefonların tasarımını değiştirecek

PAYLAŞ