Resmi olarak tanıtılan Lenova Legion Phone Duel özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Lenova Legion Phone Duel özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-23 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Lenovo, Legion Phone Duel modelini Asus Rog Phone 3 ile birkaç saat arayla tanıttı.

Oyuncu odaklı telefon sektörü mobil oyunların yayınlaşmasıyla birlikte son yıllarda hayatımıza dahil olmuş olsa da bu alandaki model çeşitliliği hızla artmaya devam ediyor. Dünyanın en büyük büyük dizüstü bilgisayar üreticilerinden biri olan Lenovo da artık bu resmi olarak bu sektörün içine girmiş bulunuyor.

Asus'un oyuncu telefonu Rog Phone 2 duyurulduAsus'un oyuncu telefonu Rog Phone 2 duyuruldu

Tasarımıyla çok şık bir görünüme sahip olan Lenovo Legion Phone Duel’de ön kamera yan tarafta bulunan bir pop-up mekanizmayla karşımıza çıkıyor. Kullanıcılara maksimum ekran deneyimi sunmak isteyen şirket bu sayede alıcılarına uçtan uca ekran deneyimi sunmayı başarmış durumda.

Lenovo Legion Phone Duel özellikleri

6.59 inç ekrana sahip olan Legion Phone Duel 144 Hz ekran yenieime hızına sahio olan Ful HD+ ekran üzerine kurulu. Kullanıcılarına PUGB, Call of Duty gibi oyunları yüksek akıcılıkla oynama imkanı tanıyan Legion Phone Duel, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 Plus yonga setinden alıyor. 12 GB RAM 256 GB dahili depolama kapasitesi ev 16 GB RAM 512 GB dahili depolama kapasitesine sahip iki farklı versiyonla karşımıza çıkan Legion Phone Duel Adreno 650 GPU ile hemen hemen tüm oyunları ultra ayarlarda yüksek yenileme hızıyla oynatabilecek.

Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!

Toplamda üç kameraya ev sahipliği yapan Legion Phone Duel’in arka panelinde 64 MP ana kamere ve 16 MP’lik sensör yer alıyor. Cihazın ön tarafında ise 20 MP ön kamera bulunuyor.

5.000 mAh’lık güçlü bir bataryaya sahip olan Legion Phone Duel 90W’lık hızlı şarj desteğine sahip.

  • Ekran: 6,59 inç Full HD+ 144 Hz AMOLED
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 865 Plus, Adreno 650 GPU
  • RAM: 12 GB/16 GB LPDDR5
  • Depolama: 256 GB/ 512 GB UFS 3.1
  • Arka Kamera: 64 MP + 16 MP 
  • Ön Kamera: 20 MP
  • Batarya 5000 mAh, 90W hızlı şarj
  • Bağlantı: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.0, NFC
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Boyutlar: 169.17 x 78.48 x 9.9 mm
  • Ağırlık: 239g

Lenovo’nin ilk oyuncu odaklı akıllı telefonu olan Legion Phone Duel’in Temmuz ayı içinde Çin’de satışa çıkacağı açıklandı. Henüz fiyat etiketi netleşmeyen cihazın ilerleyen dönemlerde Avrupa, Asya Pasifik, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika’daki seçili pazarlarda da satışa sunulması bekleniyor. Ancak cihazın Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

 


Lenovo'dan oyuncu telefonu: Legion Gaming PhoneLenovo'dan oyuncu telefonu: Legion Gaming Phone
Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!

PAYLAŞ