Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 lite E özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 lite E özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 10:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Son dönemlerin en çok tercih edilen akıllı telefon üreticilerinden olan Huawei P40 ailesine yeni bir model daha ekledi. Ailenin merakla beklenen üyelerini 26 Mart’ta tanıtacak şirket sürpriz bir hamleyle Huawei P40 Lite E modelini tanıttı.

Piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla dikkatleri üzerine toplayan Huawei’nin yeni akıllı telefon modellerini 26 Mart tarihinde tanıtacağı biliniyordu. Huawei P40, Huawei P40 Pro ve Huaei P40 Pro PE modelini tanıtacak olan şirket sürpriz bir hamleyle ailenin yeni bir diğer yeni üyesi Huawei P40 Lite E modelini tanıttı. Huawei Enjoy 10 üzerine kutulan Huawei P40 Lite E, Lite modeline göre daha ince bir çerçeve tasarımına sahip. Polonya merkezli olarak tanıtılan Huawei P40 Lite E iki farklı renk seçeneğine sahip. Teknik açıdan kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik beklentilerini karşılayabilecek olan cihaz giriş segmenti orta segmente bağlayan bir cihaz.

Huawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılarHuawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılar

Huawei P40 Lite E özellikleri ve fiyatı

6.39 inç ekranla piyasaya sürülecek olan Huawei P40 Lite E, LCD ekran üzerine kurulu. Gücünü Kirin 810 işlemci yongasından alan Huawei P40 Lite E 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip. Cihazda parmak izi sensörü ekrana entegre yerine arka panelde konumlandırılıyor. Arka panelinde üçlü kamera sistemine ev sahipliği yapan cihaz kamera özellikleri açısından segmentine göre oldukça başarılı. f/1.8 diyafram aralığına sahip 48 Megapiksel’lik bir ana kameraya sahip olan cihaz, f/2.4 diyafram aralığına sahip 8 Megapiksel’lik bir ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörüne sahip. Ön panelinde f/2.0 diyafram aralığına sahip 8 Megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamarası bulunduran Huawei P40 Lite E, 4.000 mAh’lık pil kapasitesine sahip.

Huawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılar

Hızlı şarj desteğine de sahip olduğu bilinen cihazın henüz kaç W’luk şarj desteğine sahip olacağı bilinmiyor. Kutusundan Android Pie temelli EMUI 9.1 ile çıkan P40 lite E, GPU Turbo 3.0 teknolojisine sahip. Google servisleri olmadan pazara giriş yapacak olan Huawei P40 Lite E’nin satış fiyatı ise 260 dolar seviyesinde. Polonya’da tanıtılan cihazın Türkiye’ye gelmesi henüz beklenmiyor.


Huawei P40'a ait yeni görseller sızdırıldı!Huawei P40'a ait yeni görseller sızdırıldı!
Turkcell ve Huawei, 5G altyapısı için testlere başladı!Turkcell ve Huawei, 5G altyapısı için testlere başladı!

PAYLAŞ