Resmi olarak tanıtılan Huawei P30 Pro New Edition özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Huawei P30 Pro New Edition özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 11:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dikkat çekici özelliklere sahip olan amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonu modellerinden Huawei P30 Pro modelinin P30 Pro New Edition nihayet resmi olarak tanıtıldı. Geçtiğimiz günlerde çeşitli sızıntılarla gündeme gelen Huawei P30 Pro New Edition, resmi bir şekilde Almanya merkezli olarak lanse edilmiş durumdadır. Sürpriz olmadığı üzere orijinal sürümle aynı tasarımı paylaşan ve ilk defa P40 serisiyle gelen "Silver Frost" gümüş rengi ile beraber raflardaki yerini almaya başlayan bu model, en çok ilk sürüm gibi Android lisansına sahip olması oldukça dikkat çekicidir. Bu durumda oldukça sevindirici olarak değerlendirildi.

Söz konusu bu yeni modelin, GMS ile Google servisleri, uygulamaları ve Play Store erişimi olacak. Bildiğiniz üzere geliştirici şirketin yeni modelleri GMS değil HMS üstüne kuruluyor ve Play Store yerine şirketin kendi uygulama marketi olan AppGallery'i kullanıyor. Ülkemizde de tanıtılması büyük bir ihtimalle beklenen bu telefon, daha önce tahmin edilenin aksine kutusundan çıkarken Android Pie değil Android 10 üstü EMUI 10 ile çıkıyor. Peki bu cihazın fiyatı ne olacak? Bu yeni modelin Avrupa fiyatı yaklaşık olarak 749 euro seviyesinde olacak. Modeli Almanya'da alan FreeBuds 3 veriliyor ve Watch GT 2 de 99 euroya sunuluyor. 

Samsung Galaxy Note 10+ yoksa Huawei P30 Pro mu tercih edilmelidir?Samsung Galaxy Note 10+ yoksa Huawei P30 Pro mu tercih edilmelidir?

Huawei P30 Pro'nun kamera özellikleri dikkat çekiyor

Gücünü Kirin 980 işlemci sisteminden alan bu yeni akıllı cihaz, 6,47 inç kavisli OLED ekrana sahiptir. Cihazın arka kısmında gerçekten çok gelişmiş bir kamera sistemi yer bulunuyor. Baktığımız zaman burada Leica imzalı 1/1.7 inç 40 megapiksel F1.6 OIS (SuperSpectrum) + 20 megapiksel F2.2 (120 derece geniş açı) + 8 megapiksel F3.4 (Periskop tarzı) üçlü kurulum yer alıyor. Kare kamera modülüyle 5x optik, 10x kayıpsız ve 50x dijital zoom yapabilen telefon, yine arkasında daha iyi derinlik algılama için bir ToF sensörüne de sahip. Bu donanımla gerçekten inanılmaz güzel fotoğraflar çekilebiliyor. Diğer detaylarına da baktığımız zaman 4.200 mAh pile ve 8 GB RAM’e sahip olan model, sadece 256 GB dahili depolama ile geliyor. Hem tasarım olarak hem de teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan bu model oldukça popüler olacak gibi gözüküyor. 


Huawei P30 Pro için profesyonel fotoğrafçlık tavsiyleriHuawei P30 Pro için profesyonel fotoğrafçlık tavsiyleri
Huawei P30 Pro'nun dikkat çeken iki yeni versiyonuHuawei P30 Pro'nun dikkat çeken iki yeni versiyonu
Huawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyurulduHuawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyuruldu

PAYLAŞ