Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy Z özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy Z özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-25 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin bir süre önce ortaya çıkan Enjoy ailesinin yeni üyesi Huawei Enjoy Z 5G resmi olarak tanıtıldı.

Bir süredir ABD ambargosu altında olmasına rağmen ürün gamını genişletmeye devam eden Huawei tedarikçi sıkıntılarıyla gündeme gelmeye başladığı bu günlerde söz verdiği akıllı telefon modellerini tanıtmaya devam ediyor. O modellerden biri olan Huawei Enjoy Z 5G geçtiğimiz gün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı.

Huawei Band 4 için SpO2 sensörünü etkinleştiriliyorHuawei Band 4 için SpO2 sensörünü etkinleştiriliyor

Son birkaç gündür sızıntı haberleriyle adından sıklıkla söz ettiren Huawei Enjoy Z 5G tasarımsal açıdan başarılı çizgiler ve damla çentlikli bir ekranla kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Huawei Enjoy Z 5G özellikleri

6.5 inçlik ekran boyuna sahip olan Huawei Enjoy Z 5G 6.5 inç 2400 x 1080 çözünürlükte ve 90 Hz yenileme hızına sahip olan bir ekranla karşımıza çıkıyor. İnce çerçeve tasarımıyla oldukça dikkat çeken Huawei Enjoy Z 5G gücünü MediaTek’in yeni işlemcisi olan Dimensity 800 yonga setinden alıyor. 6 GB RAM ile 64 GB dahili depolama ve 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanına sahip olan iki farklı versiyonla gelen Huawei Enjoy Z 5G’nin hafızası NanoMemory tipi hafıza kartlarıyla da depolama artışı sağlanabiliyor.

Resmi olarak tanıtılan Huawei Y8p özellikleri ve fiyatı

Arka panelinde  artırılmış gerçeklik destekli 48 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro olmak üzere üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan Huawei Enjoy Z 5G  ön panelinde16 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerasına sahip.

4.000 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan cihaz 22,5 W hızlı şarj desteği desteğine sahip.

  • Ekran: 6.5 inç,  (2.400 x 1.080 piksel)
  • İşlemci: Dimensity 800
  • RAM: 6 GB / 8 GB
  • Depolama: 64 GB ya da 128 GB
  • Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + 2 MP
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Batarya: 4.000 mAh (22,5 Watt hızlı şarj desteği)
  • İşletim Sistemi: HMS tabanlı
  • Renkler: Magic Black Night, Sakura Snow Clear Sky ve Dark Blue
  • Ağırlık: Açıklanmadı

Huawei Enjoy Z 5G fiyatı

Magic Black Night, Sakura Snow Clear Sky ve Dark Blue olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan ve Türkiye’de satışa sunulması beklenen Huawei Enjoy Z 5G için belirlenen başlangıç fiyatı ise 238 dolar yani vergiler hariç 1621 TL. HMS tabanlı AppGallery ile beraber kutusundan çıkan cihazın Türkiye pazarına ne zaman geleceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı.


Huawei'nin Türkiye için arama motoru Yandex olduHuawei'nin Türkiye için arama motoru Yandex oldu
Huawei sene sonunda 800 bin 5G baz istasyonu kurmayı hedefliyorHuawei sene sonunda 800 bin 5G baz istasyonu kurmayı hedefliyor

PAYLAŞ