Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 10e özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 10e özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-02 10:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çin'in ileri gelen teknoloji şirketlerinden Huawei, geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi hakkında bilgi verdiği yeni akıllı cep telefonu Huawei Enjoy 10e'nin tanıtımını gerçekleştirdi. Son zamanların en iddialı telefonlarından biri olarak değerlendirilen cihaz, bütçe dostu olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana Android hizmetlerinden faydalanamadığı için köyü günler geçiren Huawei, bu durumu tam tersine çevirmek için planladığı çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Şirket hız kesmeden üretimlere ve yeni hizmetler sunmaya odaklandı. Bu bağlamda yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştiren Çinli teknoloji şirket, son olarak ise uygun fiyatlı akıllı cep telefonu Huawei Enjo 10e'nin tanıtımını resmi olarak gerçekleştirdi. Şirketin yeni akıllı cep telefonunun fiyat performans gücünün son derece yüksek olduğu söyleniyor. 

Orta segmentte yer alan bu akıllı cep telefonu, bütçe dostu olmasıyla pek çok kişinin dikkatlerini üzerine çekiyor. Huawei Enjoy 10 ailesinin en yeni üyesi olarak tanıtılan bu cihazın özellikleri ve fiyatı hakkında daha detaylı bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Huawei Mate Xs'in Türkiye fiyatı belli oldu!Huawei Mate Xs'in Türkiye fiyatı belli oldu!

Huawei Enjoy 10e nelerle geliyor?

6,3 inçlik HD+ ekran özelliğine sahip Huawei Enjoy 10e, bu ekrana ek olarak 1600x720 piksel çözünürlüğü ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu özelliklerin yanı sıra cihazda 4 GB RAM yer alırken 64 GB'lık dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazın depolama alanı 512 GB'a kadar yükseltilebiliyor. Huawei Enjoy 10e adlı akıllı cihaza gücünü veren işlemcinin MediaTek imzalı MT6765 yonga seti olduğunu söylemek mümkündür. Cihazın kamera kısmında da fiyatına oranla iddialı olan bu akıllı cep telefonda f/1,8 diyafram açıklığına sahip 13 MP’lik bir ana kamera ve f/2,4 diyafram açıklığına sahip 2 MP’lik derinlik sensörü yer alıyor. Fiyat performans kaliteli yüksek olan bu telefonun ön kısmında ise f/2,0 diyafram açıklığına sahip 8 MP’lik bir selfie kamerasıyla karşılaşılıyor.

Ürettiği cihazların batarya kısmında şimdiye kadar başarılı işlere imza atan üretici şirket, orta segmentte yer alan bu cihazda da son derece iddialı bir şekilde 10W şarj destekli 5000 mAh’lik bir batarya sunuyor. Cihaz, işletim sistemi kısmındaysa Android 10 tabanlı EMUI 10 arayüzünü kullanıyor. Tasarım açısından da son derece güçlü olduğu söylenen Huawei Enjoy 10e adlı cihaz, özellikleri itibariyle kullanıcılar tarafından oldukça beğenilecek gibi gözüküyor. 

Huawei Enjoy 10e fiyatı

Fiyat performans açısından son derece güçlü özelliklere sahip olan Huawei Enjoy 10e, siyah, beyaz ve yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya girmeye hazırlanıyor. Ön siparişe başlanan ve satışına da 5 Mart itibariyle başlanacak olan söz konusu bu akıllı cihazın fiyatı 999 yuandan (vergiler hariç 999 TL) başlayan fiyatlarla raflarda yerini alacaktır. 

Huawei Enjoy 10e teknik özellikleri

Ekran: 6,3 inç HD+ ekran, 1600x720

İşlemci: MediaTek MT6765

RAM: 4 GB

Depolama: 64 GB

Arka Kamera: 13 MP + 2 MP

Ön Kamera: 8 MP

Batarya: 5.000 mAh

Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth, GPS

İşletim Sistemi: EMUI 10 (Android 10)

Renkler: Siyah, Beyaz, Yeşil

Boyutlar: 159,07 x 74,06 x 9,04 mm 

Ağırlık:  185 gram


Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P40 özellikleri ve fiyatı
Google Huawei'yle yeniden çalışmanın yollarını arıyor!Google Huawei'yle yeniden çalışmanın yollarını arıyor!
Huawei, dünyanın ilk Wi-Fi 6+ yönlendiricisini tanıttıHuawei, dünyanın ilk Wi-Fi 6+ yönlendiricisini tanıttı

PAYLAŞ