Resmi olarak tanıtılan HTC Wildfire R70 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan HTC Wildfire R70 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-28 17:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Tayvanlı teknoloji şirketi HTC, 2020 yılının ilk akıllı cep telefonu tanıtımını gerçekleştirdi. HTC Wildfire R70 şeklinde adlandırılan bu akıllı cihaz giriş seviyesinde özellikler ve uygun fiyat vadediyor. Uzun bir bekleyişin ardından HTC sonunda nihayet yılın ilk telefon tanıtımını gerçekleştirdi. Biraz geç olsa da şirket yeni telefon tanıtımını yaparak kendini hatırlattı. 2020 yılına üretici şirketlerin çoğu yeni amiral gemilerini tanıtarak başlamış olsa da HTC bunun tam tersini taparak orta sınıf bir cihaz ile piyasaya girmeyi tercih etti. HTC Wildfire R70 şeklinde adlandırılan cihaz giriş seviyesi özelliklere sahip olup kullanıcıya üst düzey özellikler vadetmiyor. Çok yakın zaman içerisinde ürün Tayvan ve Hindistan'da piyasaya sürülecek. 

Helio P23 işlemci

Akıllı cep telefon iki yanında nispeten daha ince çerçeveler olan damla çentikli bir ekranla karşımıza çıkıyor. 6.53 inç büyüklüğündeki ekran HD+ çözünürlük ve 19.5:9 en-boy oranına sahip olup kullanıcılara geniş bir alan sunuluyor. MediaTek’in Helio P23 yonga seti ve 2 GB RAM ile beraber gücü artırılan bu cihazda 32 GB dahili depolama alanı vardır. Fakat cihazın hafıza kapasitesi microSD yuvası sayesinde 256 GB'a kadar genişletebilir ve bu sayede daha geniş bir alana sahip olabilirsiniz. 

HTC'nin başarısızlığının nedenini CEO'su anlattıHTC'nin başarısızlığının nedenini CEO'su anlattı

Arkada üç kamera yer alacak

HTC Wildfire R70'in arka kısmında 16 MP ana sensör, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik sensöründen meydana gelen üçlü kamera sistemi cihazı tamamlıyor. Söz konusu bu akıllı cihazın ön kısmında ise 8 megapiksel selfie kamarası yer alıyor. Cihazın kameraları farklı güçlere sahip olup kullanım esnasında da başarılı çekimler yapmanızı sağlar. Günümüzde çoğu telefonda bulunan parmak izi okuyucu sensörü cihazın arka paneline monte edilirken cihaz 4.000 mAh kapasiteli batarya özelliğiyle kullanıcılarına orta sınıf olsa dahi kullanışlı özellikler sunuyordur. Cihazın bataryası güçlü olsa da hızlı şarj desteği bulunmuyor. Ayrıca cihaz Android 10 işletim sistemi yerine Android Pie ile kutudan çıkıyor. Bu konuda kullanıcılarını şaşırtıyor. HTC Wildfire R70 adlı akıllı cihaz mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulacak. Söz konusu cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. Yakın zaman içerisinde daha net bilgiler elde edilebilir. 

 


Blockchain tabanlı telefon HTC EXODUS 1 - Binance Edition fiyatı ve özellikleriBlockchain tabanlı telefon HTC EXODUS 1 - Binance Edition fiyatı ve özellikleri
HTC akıllı telefon pazarından çekilecek mi? Açıklama geldi!HTC akıllı telefon pazarından çekilecek mi? Açıklama geldi!
HTC geri dönüyor! Şirket için 2020 dönüm noktası olabilir!HTC geri dönüyor! Şirket için 2020 dönüm noktası olabilir!

PAYLAŞ