Resmi olarak tanıtılan HTC Wildfire E Lite özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan HTC Wildfire E Lite özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-10 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarındaki gücünü yeniden kazanmaya çalışan HTC bütçe dostu yeni akıllı telefon modeli “Wildfire E Lite”ı resmi olarak tanıttı. Ancak yeni telefon yıllar öncesinin teknolojisi olan Android 10 Go arayüzü ile çalışıyor.

Bir dönem akıllı telefon piyasasını domine eden şirketlerden olan HTC zamanla teknolojinin gelişimine ayak uyduramayarak popülerliğini kaybetmişti. Son birkaç senedir eski gücünü yeniden kazanmak için büyük bir çaba sarf eden şirket bütçe dostu giriş seviyesi yeni akıllı telefon modeli olan Wildfire E Lite’ı tanıttı. Wildfire E Lite bu sene piyasaya sürülen en uygun fiyatlı telefon olacak gibi görünüyor. Ancak cihazın özelliklerinin kullanıcılarının beklentilerini karışlayacağı düşünülmüyor. Wildfire E Lite” modeli şimdilik sadece iki bölgede satışa sunulmuş durumda.

HTC Desire 20 Pro, Türkiye’de satışa sunuluyorHTC Desire 20 Pro, Türkiye’de satışa sunuluyor

HTC Wildfire E Lite teknik özellikleri

5.45 inç büyüklüğünde olan Wildfire E Lite, HD+ çözünürlük sunan bir ekrana ev sahipliği yapıyor. Çentik ya da delik yerine kalın çerçevelere sahip olan Wildfire E Lite, bu çerçevede yer alan 5 MP çözünürlüklü bir ön kameraya sahip. Yapay zeka desteğine sahip olan bu kamera aynı zamanda ekran kilidinin biyometrik doğrulama içinde kullanılabiliyor. Özelliklikleriyle eskinin yeniye harmanı olarak görebileceğimiz Wildfire E Lite, çift taraflı güvenlik sistemiyle dikkat çekiyor. Cihazda hem parmak izi sensörü hem de biyometrik doğrulama bulunuyor. Parmak izi sensörü alışık olduğumuz gibi ekrana entegre edilmemiş, cihazın yan paneline yerleştirilmiş.

Resmi olarak tanıtılan HTC Desire 21 Pro özellikleri ve fiyatı

Gücünü Helio A20 yonga setinden alan Wildfire E Lite, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanına ve Android 10 Go işletim sistemine sahip. 3.000 mAh batarya kapasitesine sahip olan Wildfire E Lite hızlı şarj desteği bulunmuyor.

Cihazın arka panelinde ikili kamera kurulumu yer alıyor. Bu kamera kurulumunda 8 MP ana kamera ve 0,3 MP ikincil kameraya yer verilmiş. Açıkçası özelliklerine bakarak günümüz teknolojisi için yetersiz olduğunu söyleyebileceğimiz Wildfire E Lite modeli telefonundan iyi bir kamera performansı isteyen kullanıcılara hitap etmiyor.

  • Ekran: 5.45 inç, HD+
  • İşlemci: MediaTek Helio A20
  • RAM: 2 GB
  • Depolama: 16 GB (microSD desteği mevcut)
  • Ön Kamera: 5 MP
  • Arka Kamera: 8 MP + 0,3 MP
  • İşletim Sistemi: Android 10 Go
  • Batarya: 3.000 mAh

Wildfire E Lite fiyatı

Şimdilik sadece Güney Afrika ve Rusya’da satışa sunulan Wildfire E Lite’ın başka ülkelerde satılıp satılmayacağı bilinmiyor. Wildfire E Lite için belirlenen fiyat etiketi ise 105 dolar.

 


HTC, yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyorHTC, yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor
HTC Desire 20 Pro Türkiye fiyatıHTC Desire 20 Pro Türkiye fiyatı

PAYLAŞ